frana cu zgomote
![]() ![]() ![]() |
frana cu zgomote
raz_stanciu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i treaba serioasa si cred ca necesita service (serios) nu sfaturi pe forum.
Nu te joci cu frina. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pai am fost in service la nesty si la un service peugeot (sunt prieten cu patronul), si mi-au zis ca nu are nimic. Ma gandeam ca poate si voi ati avut probleme de-astea
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Au fost niste discutii cu niste sigurante care cam cad/dispar de acolo dar nu-i normal sa pierzi lichid.
Stai sa vedem ce spun si altii |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
pai lichid nu pierd, il consum la aerisiri...
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
merci mult, am de lucru in week-end , dar cu frana ce sa fac? parca e foarte moale. sa fie de la faptul ca am schimbat sabotii (in service) acum cateva zile?
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Lichidul nu l-a pierdut. L-a consumat pe aerisiri. Adica in timp ce facea aerisirea. Cel putin asa inteleg eu.
La sigurantele de la etrieri s-au uitat in service? S-ar putea ca zgomotul sa fie datorat jocului placutelor in etrier. Ar trebui verificat. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
costi |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2754&hl=
Mai cauta si tu cu "frina" drept cuvint cheie si DSN la "unde caut" Buton "cautare/search" dreapta sus |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:53 |