Bucsa teflon
![]() ![]() ![]() |
Bucsa teflon
adumitrachy |
![]()
|
||
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.In magazin se gasesc doua tipuri de bucse de teflon: cele facute din teflon si care sunt cam 2.5lei bucata, fara ganituri si siguranta si sunt cele facute din plastic ordinar care sunt la acelasi pret dar vin echipate.Cauta la bras si gasesti din alea bune.Apoi la bucsele astea am mai observat o chestie: sunt pe marimi si astea
![]() La strung poti sa o faci daca gasesti un cub de teflon care sa fie prelucrat apoi dupa dimensiunile care trebuie. ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
cata23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 July 05 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(gattoman @ 26 Aug 2005, 20:55) Pe fiecare bucsa este un numar de la 1 la 3(3 e cea mai larga).Asta am probat in magazin pe un ax de caseta de directie.Am luat cele 3 marimi de bucse si le-am bagat pe rand pe ax si cea cu numarul 1 intra cel mai fix.Difera doar diametrul interior, cel exterior e acelasi.Nici eu nu am crezut asa ceva pana nu am vazut ca asa e. Sunt si "marimea" 0 , dar se gasesc mai greu, eu am cautat prin mai multe magazine si pana la urma am gasit. La mine asta era cea mai buna. Nici eu nu am stiut si am cumparat initial vreo 3 si toate erau "largi", crezand ca nu sunt bine facute si am cautat si la alt magazin si vanzatorul mia spus. |
--------------------
Dacia
Nova
- GJ-03
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:06 |