cateva sfaturi va rog, legat de jante
![]() ![]() ![]() |
cateva sfaturi va rog, legat de jante
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) P8200137.JPG ( Size: 143.2k ) Number of downloads: 88 |
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce rost are sa faci chestia asta?
nu inteleg.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
pai si daca renunti la o gaura de ce te mai chinui sa faci flansa? nu ajungi tot la 3 prezoane? mai bine o lasi asa cum e si gata.
tu ce piulite vrei sa pui acolo ca n-am inteles? |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am gasit niste jante de golf care arata super tare pe masina mea. ma refeream la piulitele care prind discu de frana
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
aha pai la piulitele dela discul de frana poti renunta partial sau la aia una care te deranjeaza, pt ca alea sunt doar ca sa tina discul de frana cand dai roata jos, de fapt discul e prins cu aceeleasi prezoane ca si roata, astea fiind cele care suporta forta de franare. Ai grija cum faci prezoanele alea ingropate acolo, sa nu pierzi roata in curbe....
edit: lasa suruburile care tin discul acolo unde sunt si nu mai gauri flansa pt ele, de obicei astea au cap ingropat si unul ca un cui pt fixarea mai usoara a jentii peste disc, si pe ala il scoti eventual sau le inlocuiesti pe toate cu altele cu cap inecat. This post has been edited by driver: 27 Aug 2005, 11:58 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:05 |