Probleme tehnice solenza, solenza
![]() ![]() ![]() |
Probleme tehnice solenza, solenza
alex galati |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 14 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|||
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Curata si greseaza repartitorul ,de acolo e scartaitul.
Inainte sa postezi da mai intai cautare ,a mai fost dezbatut subiectul. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
zgomotul poate fi si din cauza ca la solenza caroseria in special pe spate se torsioneaza la fiecare denivelare si haionul se freaca pe cheder si la mine se aude dupa ce am sarit la vreo 80km\h peste o trambulina am fost la mecanic si nu a gasit cauza,mai poate fi de la arcul de pe spate care se freaca pe teaca aia de plastic, la mine parca s-a mai estompat dupa ce mecanicul a uns arcul cu putin ulei(sau m-am obisnuit si nu-l mai aud)
![]() This post has been edited by cristianrobert: 14 Nov 2012, 22:27 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
daseky30 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 71 Joined: 30 July 12 From: Bacau ![]() |
Cu siguranta este de la repartitor, aceeasi problema am avut-o si eu la cumpararea masinii, acesta este sub usa din dreapta spate a pasagerului, unge bine cu vaselina pe acolo si nu o sa mai au probleme. Repartitorul este acesta de mai jos :
Attached thumbnail(s) repartitor.jpg ( Size: 10.44k ) Number of downloads: 200 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/ Scala Dacia solenza 1.4 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:44 |