DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme tehnice solenza, solenza

alex galati
post 14 Nov 2012, 20:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare baietii sunt nou pe aici (va avertizez rolleyes.gif ).Sunt posesor a unei solenza an 2003 al II lea proprietar masina este intr o stare buna, inafara de rugina din porbagaj si de pe portiera siii pe stalp sad.gif .Am schimbat consumabilele: filtru aer,curele,intinzator,bucse,rulmenti si cam atat masina mai mult sta decat merge biggrin.gif are 80.000 si ar trebui sa schimb arcurile- fata amortizoarele fata-spate,numai ca am o problema pe spate dr. se aude un scartait ca de bancheta mai exact.Aceasta problema o am de cand am luato, acel om (proprietaru )mi a spus ca e de la bancheta,si am considerat ca nu e o problema mare pt ca nu era enervant ,dar de o vreme acel sunet isi face simtita prezenta in interioru masini din ce in ce mai tare.Am demontat bancheta amortizoru si tot se auzea. Cer ajutorul posesorilor de solenza!Imi cer scuze pt eventualele greseli

--------------------
Dacia Solenza 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
romanvs
post 14 Nov 2012, 20:39
Post #2

membru autentic

From: CRAIOVA

Curata si greseaza repartitorul ,de acolo e scartaitul.
Inainte sa postezi da mai intai cautare ,a mai fost dezbatut subiectul.

--------------------
Hyundai Elantra 2021
D A C I A S O L E N Z A
+
cristianrobert
post 14 Nov 2012, 22:21
Post #3

Membru autentic

From: bucuresti-berceni

zgomotul poate fi si din cauza ca la solenza caroseria in special pe spate se torsioneaza la fiecare denivelare si haionul se freaca pe cheder si la mine se aude dupa ce am sarit la vreo 80km\h peste o trambulina am fost la mecanic si nu a gasit cauza,mai poate fi de la arcul de pe spate care se freaca pe teaca aia de plastic, la mine parca s-a mai estompat dupa ce mecanicul a uns arcul cu putin ulei(sau m-am obisnuit si nu-l mai aud) biggrin.gif

This post has been edited by cristianrobert: 14 Nov 2012, 22:27

--------------------
dacia solenza scala 2004 - b
+
daseky30
post 15 Nov 2012, 08:43
Post #4

Membru

From: Bacau

Cu siguranta este de la repartitor, aceeasi problema am avut-o si eu la cumpararea masinii, acesta este sub usa din dreapta spate a pasagerului, unge bine cu vaselina pe acolo si nu o sa mai au probleme. Repartitorul este acesta de mai jos :

Attached thumbnail(s)
repartitor.jpg ( Size: 10.44k ) Number of downloads: 200

--------------------
Dacia Solenza 2004/ Scala
Dacia solenza 1.4 Scala
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 22:44
Forum Renault