Nu se incuie/descuie masina !
![]() ![]() ![]() |
Nu se incuie/descuie masina !
CT09MLJ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CT-09-MLJ
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca am avut eu ceva asemanator.
Nu cumva ti-a intrat la un moment dat apa in masina ? Verifica pe sub presuri sa nu fie muiata mocheta... Ideea e ca umiditatea din masina ar putea afecta releul "flash" - aflat sub bord, parca in stanga cum te bagi sub volan. Acest releu e responsabil de clipocirea avariilor la incuiat / descuiat. Daca face scurt acest releu, atunci iti descarca bateria de tot ! Degeaba te chinui sa dai curent de la alta masina... S-ar putea sa ai "noroc" sa iti descarce si a doua baterie. Eu am stat fara releu cateva saptamani, pana am gasit altul.... Mai bine mergi fara el un timp sa vezi de mai patesti asa. Poti sa il si desfaci sa te uiti cum arata inauntru. Doar o parere, nu garantez ca e sigur 100% si cazul tau ! Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
B08STX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 5 October 09 From: bucuresti ![]() |
releul flash nu are nici o treaba cu inchiderea masini, de fapt are doar un pic el da semnal de apridere la luminile de semnalizare. Daca ai alarma pe masina cel mai bine se scoate.
Dupa scoaterea bateriei se recomanda sa se puna contactul pt citirea cipului din cheie. Daca inchiderea nu iti mai merge nici din butonul de la masina , verifica siguranta Sa inteleg ca ai alarma cu pager ? This post has been edited by B08STX: 11 Dec 2012, 22:21 |
--------------------
dacia
solenza
2003
- B888STX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:51 |