DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Piese Auto Originale sau AM - Renault + Daci, Redu costurile la piese cu pana la 38%

turbonic
post 1 Dec 2012, 15:48
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut dragi romani.

Voi incerca sa exprim cat de scurt posibill, despre cum va pot fi de folos pentru a rezolvarea problemelor pe care le intampinati in utilizarea masinii.

Ma numesc Ioan, sunt student si am un magazin online ce se ocupa strict cu vanzarea pieselor si subansamblelor auto. Datorita faptului ca am lucrat in service auto si a cunostiintele capatate la universitate, am strans experienta necesara acestui domeniu.

Avand in vedere ca lucram in service, va dati seama ce bine ma simteam cand aveam nevoie de o piesa si administratorul punea un adaos mic pentru ca lucram acolo. Acelasi sentiment vreau sa il aveti si dumneavoastra, viitorii mei parteneri.

Statistic, cei mai fericiti dintre clientii mei au redus costurile cu achizita pieselor auto cu pana la 37,83% (calculul a fost efectuat pe un esantion de 100 de persoane ce au cumparat consumabile - filtre, curele, ambreiaje, elemente de franare, etc).

Datorita starii economice in care ne aflam va propun 2 variante de achizitia pieselor auto:

OEM+ = ce se traduce in Original Equipment Manufactured si inseamna orice piesa ce a venit ca prim montaj pe masina, aceste piese pot fi fabricate de constructor - piesele originale OE - sau constructorul sa delege alt producator de piese pentru a executa piesa in cauza - piese OEM.

Recomand varianta OEM+ cand nu sunt mari diferente la pret, cand am observat inlocuirea cu o pieasa AM afecteaza durabilitatea altor componente.

EcoMax = e conceputul sub care vand piese aftermarket (piese pentru care constructorul ofera licenta pentru productie - astfel piesele trebuie sa depaseasca anumite standarde); nu faceti greseala sa subestimati piesele aftermarket din punct de vedere al calitatii, exista intradevar si firme proaste, de aceea am o stransa legatura cu mecanicii si sefii de service pentru a imi putea relata ce firme sunt mai bune.

In anumite cazuri, datorita lipsei de experienta cu un anumit producator nu voi putea recomanda o variante EcoMax, caz in care va fi specificat.

In asa fel pot oferi un echilibru intre calitate si pret, echilibru care, zic eu, conteaza acum mai mult ca niciodata.

Cu stima,

Ioan Teodor
SC Evoparts Auto SRL
Bvd Aurel Vlaicu, 187
Constanta
Fax: 0241 878 617
Tel: 0729 440 132
Email: admin@evoparts.ro

--------------------
Opel Vectra 2004 - CT08DDA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vallybz
post 6 Jan 2013, 11:19
Post #2

Membru autentic

From: Buzau/Bucuresti

Salut. Ma intereseaza si pe mine urmatoarele piese:
1. Filtru Polen
2. filtru Ulei
3. Filtru Benzina
4. Filtru Aer
5. Tampon motor partea dreapta(ditributie) sa fie Swag/Febi
6. Tampon motor partea stanga
7. Tampon motor cutie(bieleta antibasculare)

Filtrele sa fie Mann/Champion

Astept raspunsul pe PM.

Marca: RENAULT
Tip, varianta: MEGANE
Caroserie: COUPE
Numar de identificare: VF1DA040520540166
Luna, an fabricatie: 06/1999
Tip motor: K4MA7-00
Combustibil: BENZINA
Capacitate: 1596
Putere KW: 79
Putere CP: 106
Detalii: PLACUTA OVALA
da04 e009904
e2 san913 san513
nv676 drap06 harm01
0/ acgk mrtw

--------------------
Renault Megane 1 Facelift, 1.6, 16v Coupe 1999 K4M-A7-00 - BZ 87 BVM
+
sorinache11
post 17 Jan 2013, 20:35
Post #3

Membru autentic

From: Constanta

Salut.
Am un scenic 2 din 2004, 1,5 dCi, 101 CP, VIN: VF1JM020532231250, tip motor: K9K-F7
si ma intereseaza urmatoarele piese:
flansa amortizor, rulment sarcina, bieleta antibasculare, tampon motor hidraulic (sau hidroelastic, sau cum i-o mai zice), cap de bara, bieleta directie, bucsa bascula, pivot, brat suspensie roata, bieleta antiruliu.
Multumesc

--------------------
RENAULT SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP 2004
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 09:04
Forum Renault