SSD, split din "Promotii..."
![]() ![]() ![]() |
SSD, split din "Promotii..."
andreig1982 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20121204_00037.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 460 |
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-l porti sanatos! Acum mai trebuie sa astepti sa apara un telefon in care sa-l poti baga.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
mersi
![]() acu trebuie sa-i caut un adaptor sa-l bag in magaoaie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Adică adaptor IDE-SATA?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica o tabla prin care sa-l poata fixa in carcasa ca pe orice HDD de 3.25". Eu nu m-as complicat, de fapt nici nu m-am complicat, l-am prins intr-un surub pe unde am putut, ca nu se misca nimic in el, doar sa nu se faca praf, ca in rest n-are nici pe dracu'.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sper din tot sufletul ca se refera la adaptor 2.5 -> 3.5
![]() Desi merge pus foarte bine în lacasul pentru floape. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Merced, parcă alea veneau cu adaptor 2,5" - 3,5" ... d-aia am zis de adaptor IDE-SATA.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai uita-te in poza, ca sa vezi ca nu are adaptor asta.
3.5", ca mai devreme am spus o prostie. Se vede ca nu sunt in domeniu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mie mi se încarcă pozele foarte greu, așa că nu mă uit la ele
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Ok. Crede-ma pe cuvant.
Hai ca am zis si eu o prostie, da' nici grecu' nu e departe. Floapa e tot de 3.5", ca improvizezi prinderea acolo, ca o improvizezi intr-un cage de hdd, tot dracu' ala e. Daca e o carcasa mai cu staif s-ar putea sa aiba un locsor special pentru asta. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu se potriveste, ii dau eu una de 5,25.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
andreig1982 |
![]()
|
carcasa e un recom power station evo care cica are HDD cage compatibil inclusiv cu SSD-uri 2.5".
dar nu stiu cum se pupa efectiv cu ssd-ul tre sa ma uit prin casa dc am vreun adaptor cam asa arata acu ceva timp interiorul |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(andreig1982 @ 4 Dec 2012, 12:35) Pai cica bay-urile interne de 3.5 sunt "SSD ready" la ea. Probabil ca are un sistem de prindere a diskurilor pe dedesubt, nu cel clasic pe laterale. This post has been edited by Markos: 4 Dec 2012, 12:51 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Tavile de HDD-uri n-au si gauri de 2.5" pe ele? Tind sa cred ca au.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
andreig1982 |
![]()
|
acum ca ai adus aminte, cred ca are tavita aia in care se monteaza hdd-ul niste gauri la partea de jos unde s-ar potrivi ssd-ul
trebuie sa ma pun pe desfacut ![]() si-i facusem un wm asa frumos ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Azi cred ca-l desfac si eu pe al meu si-l fac bucati, ca in ciuda filtrelor de praf, s-a umplut ca la balamuc. Plus ca am niste probleme cu un cablu sata, plus ca nu stiu de ce rezoneaza un HDD de ma scoate din sarite, m-am saturat sa tot dau cu picioru' sau cu palma in carcasa pentru a-l mai potoli. Mi-a trebuit Lian-Li in loc sa fi luat si eu una' de 10 kile de otel...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Daca nu se incinge prea tare, poti sa il suspenzi cu niste benzi elastice.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Asa tati, invata-ma ce fac de ani de zile. Problema e ca nu mai am unde sa-l suspend, ca am pus deja altu' suspendat, si carcasa e n-are prea multe bay-uri de 5.25". Decat daca as renunta la unitatea optica.
P-ala de l-am suspendat chiar nu-l sufeream, ca avea un tiuit continuu, asta macar se aude doar in seek. Si nu se auzea da-l dracu', da' am mai miscat carcasa. Practic nu se aude el, zdrangane panourile carcasei. De cand zic ca impovizez ceva din cauciuc, niste garnituri, sa nu mai zdrangane, da' mai are putin si face 6 ani si n-am facut-o nici pana acum... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Poti sa il suspenzi in acelasi spatiu care il ocupa initial.
20100719_006.jpg ( Size: 113.41k ) Number of downloads: 597 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
Pai n-am HDD-uri de 2.5". Ia suspenda-l p-ala de jos tu in spatiul ala, sa vedem cum faci.
![]() Singuru' device de 2.5" e saracia de SSD A-Data de 64Gb, S-ATA2, pe care totusi il tin, fara sa aibe performante spectaculoase la citire/scriere, pentru ca se simte faptul ca timpul de acces este practic 0, si sistemul e mult mai vioi cu el. La mine HDD-urile se baga intr-o cusca dupa ce in prealabil prinzi pe ele niste suruburi cu niste garnituri de cauciuc. Dupa cum spuneam, probabil s-au mai miscat din pozitie, e si problema ca s-a cam lasat parchetu' si nu sta bine pe toate patru picioarele carcasa, plus ca are niste picioare de plastic de toata jena. De cate ori l-am avut pus pe birou, asta cand il mutasem provizoriu in alta camera, n-am auzit un sunet suspect din el. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
andreig1982 |
![]()
|
acu mi-am dat seama de inca o chestie
eu am sata 2 pe placa de baza si ssd-ul e sata 3 ![]() mai merita sa desfac pc-ul? sau mai astept sa fac upgrade de placa, proc si rami? This post has been edited by andreig1982: 5 Dec 2012, 12:53 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Invers nu prea merge, dar așa nu-i bai.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Da' de ce n-ar merge invers? Sunt o gramada de placi de baza cu SATA3 pe ale caror porturi ruleaza dispozitive SATA2. Eu am vreo doua HDD-uri SATA2 in port-uri de SATA3 in acest moment.
La SSD-uri o sa fie putin mai lente pe citire/scriere(SSD SATA3 pe placa de baza cu SATA2), dar oricum o sa ruleze mai repede ca orice HDD si faptul ca n-are timp de acces se va simti, chiar daca in teorie e un pic limitat de port-ul placi. Baga-l cu incredere in PC, o sa vezi cat de mult a meritat! This post has been edited by Merced: 5 Dec 2012, 13:28 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Standardul SATA asigura compatibilitate atat la nivel de placa de baza, cat si la nivel de medii de stocare.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta am vrut să zic și eu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Pai ai zis exact opusul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Tu fa ce zice popa nu ce face popa..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:47 |