Martor catalizator licare si masina nu trage
![]() ![]() ![]() |
Martor catalizator licare si masina nu trage
bogdan_nr2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 16 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 ambiance
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu ai aprindere pe un cilindru
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_nr2000 |
![]()
|
Si ce fac? cum imi dau seama care e?
This post has been edited by bogdan_nr2000: 6 Dec 2012, 18:03 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 ambiance
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Pai, verifici elementele de aprindere... care or fi alea??
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
bogdan_nr2000 |
![]()
|
i-am schimbat bujiile astazi si tot la fel, daca scot pe rand cate o fisa risc sa apara erori in calculator?
6 Dec 2012, 22:28: Am gasit un fir rupt la mufa de la injectorul 3, l-am facut si merge la fel:( ce fac??? ![]() This post has been edited by bogdan_nr2000: 6 Dec 2012, 22:28 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 ambiance
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
reseteaza si calculatorul dupas ce airemediat firul sa nu ramana cu eroare
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
incearca sa ei de la cineva o bobina cu fise sa vezi daca mai face.sigur de acolo e problema
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
bogdan_nr2000 |
![]()
|
Salutare din nou si scuze ca raspund acum dupa atata timp. in primul rand vreau sa va uraez sarbatori fericite si sa va povestesc ce am facut cu masina: totul a fost de la firele de la injectorul 3 care nu mai facaeu contact si pentru ca am incercat sa rezolv problema noaptea nu am avut mufa asa ca am luat una de la un 206 si mufa nu facea contact cu restul circuitului de alimentarea electrica a injectorului. Am mers la service le-am spus unde am gasit problema si mi-au schimbat mufa si totul merge perfect reparatia a costat 30 de lei pentru.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 ambiance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:58 |