Logan are filtru de benzina?
![]() ![]() ![]() |
Logan are filtru de benzina?
vead |
![]()
|
||
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e in pompa, in rezervor;
de schimbat nu stiu.... cind se infunda banuiesc. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vead |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
si de ce nu la Diverse Logan ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca acolo e capacul de vizita rezervor comb atunci acolo il cauti dar cred ca mai degraba e in portbagaj.
Fiind pe pompa e la fundul rez, in benzina. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vead |
![]()
|
Nu stiam ca sinteti asa de spirituali ....eram multumit cu un raspuns mai la subiect....deoarece nu sint chiar un diletant, atit ca nu am stiuut asta.
Cred ca nu am impuscat pe nimeni, dar decit sa dai un raspuns in doi peri mai bine te abti! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sub bancheta e,dar nu ai cum sa-l schimbi,cu toate ca in carnetul de intretinere e trecut si asta la inlocuire.Face corp comun cu pompa. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vead @ 30 Aug 2005, 10:19) Nu stiam ca sinteti asa de spirituali ....eram multumit cu un raspuns mai la subiect....deoarece nu sint chiar un diletant, atit ca nu am stiuut asta. Cred ca nu am impuscat pe nimeni, dar decit sa dai un raspuns in doi peri mai bine te abti! 2/3 din postul meu a fost la caterinca! 1/3 e absolut adevarat, filtrul se schimba cu tot cu pompa, intreaba la un service daca nu crezi! Las-o dracu' de pompa la locul ei, nu te apuca sa-i strici etansarea ca pe urma te vei plinge ca-ti pute a benzina in masina! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vead |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 30 Aug 2005, 10:26) 2/3 din postul meu a fost la caterinca! 1/3 e absolut adevarat, filtrul se schimba cu tot cu pompa, intreaba la un service daca nu crezi! Las-o dracu' de pompa la locul ei, nu te apuca sa-i strici etansarea ca pe urma te vei plinge ca-ti pute a benzina in masina! Dupa cu spuneti voi se pare ca este destul de nasol....mai ales cu benzina noastra...speram totusi sa fie fiabila metoda asta si sa ne lase in pace 100.000 km |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal, ar trebui sa aiba 2 filtre... 1 la pompa si unul sub masina, pe partea cu teava de esapament, in dreptul puntii spate... este vorba de un obiect cilindric argintiu cu diametrul de aprox 10cm si lungime de 20 de cm... vezi daca nu are asa ceva... Daca nu are, inseamna ca are numai filtru ala din rezervor si atunci e mai naspa... Nefiind posesor de Logan, nu stiu...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
costi |
![]()
|
Nu stiu da-ti dai cu parerea "in mod normal"...
Nu are decit in tank.... pe POMPA... 190 prin pasaj.... pfui... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 30 Aug 2005, 13:03) Nu stiu da-ti dai cu parerea "in mod normal"... Nu are decit in tank.... pe POMPA... 190 prin pasaj.... pfui... Heyyy am zis doar, nu am dat cu parul... decat sa se apuce sa-si killereasca rezervorul, sa se uite mai intai si sub masina, daca gaseste filtrul ala... Dar daca se stie sigur ca e in tank, atunci in tank e... Si am si mentionat ca nu stiu sigur... deci nu se poate interpreta ca am vrut sa dezinformez... Si ce-i cu pasaju'? |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
vead |
![]()
|
Se pare ca a aparut si adevaratul raspuns...am vazut ceva noutati la diverse si au aparut niste poze foarte detailate cu o pompa de benzina desfacuta.
Cred ca putem inchide |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:48 |