despre subwoofer, unele au amplificatoare incluse?
![]() ![]() ![]() |
despre subwoofer, unele au amplificatoare incluse?
adriano2br |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
|
||
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cum sa iti spun... chestiile astea nu se cumpara din "mall"...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adriano2br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 16 April 12 From: braila ![]() |
stiu ca sunt magazine specializate pentru asa ceva...totusi , eram in "media galaxy" si imi scaldam ochii pe la niste electronice..printre care am vazut aceste tunuri de bass.
|
--------------------
ex dacia
1310 LI
(2000) Fiat Bravo 1.4 12v an 1995
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cred ca daca nu esti cine stie ce audiofil isi fac treaba cu brio... important e sa zdrangane ceva prin portbagaj
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Totusi, pana in 400 roni gasesti pachete de bass cu amp si sub si kit de cabluri...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(adriano2br @ 10 Dec 2012, 18:06) stiu ca sunt magazine specializate pentru asa ceva...totusi , eram in "media galaxy" si imi scaldam ochii pe la niste electronice..printre care am vazut aceste tunuri de bass. Mda. Am vazut si eu tuburile alea de prin media si altex. Cred ca erau ceva similar cu domotec...adica foarte varza. Iti recomand cu caldura pachetele de la blaupunkt. Adica statie si subwoofer. Au doua variante, cu tub sau cutie. Primesti si kitul de cabluri. Pachetul cu cutie era 380, cel cu tub 360. La emag au oferta acum la cel cu tub. Vezi si pe beloud. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Orice ai pune sa nu faci rabat la cablul de alimentare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Nu vreau sa starnesc polemici, dar decat blaupunkt, mai bine 2 boxe ovale mai serioase.. N-are rost sa "intinzi" cabluri prin toata masina, pentru blaupunkt.
|
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
As vrea sa-ti dau un like dar nu pot !
Decat blauPUNKT mai bine Magnat. |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Magnat am eu de ceva timp
![]() Pentru ascultat muzica e bun, bubuie bine, nu auzi distorsiuni de la el, insa nu coboara bass-ul foarte mult. Oricum, e mult peste Blaupunkt, iar preturile sunt apropiate, si altceva nu gasesti, inafara de chinezarii cu membrana de carton |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:50 |