Adica cum?, Ce mama ciorilor mai e si asta?
![]() ![]() ![]() |
Adica cum?, Ce mama ciorilor mai e si asta?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aaa, e ceva cu pionieri, omagiu conducatorului iubit si realizarili iepocii de aur ?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu cand am intrebat nu mi-a raspuns nimeni
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
habar n-am ; sta acolode saptamini bune; pina'n 23 August am inteles de ce; acum nu !
o fi spiritul lu' nea Nicu saracu' Poporul, Ceausescu, Romaniiiiiiiiia! Partidul, Ceausescu Romaniiaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! This post has been edited by costi: 30 Aug 2005, 13:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Traim decenii de impliniri marețe.
Cutezatori fii ai poporului. Magistrala albastră. Mai vreți ? This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2005, 14:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce ii? Defilarea. Ce concluzii mai putem trage? Ca Ov e comunist.
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
Uteciștii de azi, comuniștii de mâine.
1 Mai muncitoresc Macarale Ia de aici: http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/ This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2005, 14:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
Din veacuri a luptat aceasta tara
Si fiii ei de veacuri au visat Aceasta minunata primavara Pe care o traim inflacarat. Noi implinim tot ce-au visat strabunii Si ducem mai departe visul lor Spre frumusetea acestei tari si-a lumii Spre fericirea acestui drag popor. Poporul, Ceausescu, Romania, Partidul, Ceausescu, Romania. Avem in fruntea noastra un fiu al tarii Cel mai iubit si cel mai ascultat. Ce-n lume, pina-n departarea zarii E pretuit de oameni si stimat. Si-aceste trei cuvinte minunate, Cuvinte demne ca un tricolor, Noi le purtam in inima sapate, Spre comunism, spre anii viitori. Poporul, Ceausescu, Romania, Partidul, Ceausescu, Romania. Poporul, Ceausescu, Romania, Partidul, Ceausescu, Romania. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.258 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Breeeee.... Nu-l rade-ti.... stiu io de ce?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai ca va dati in barci! Pai ce pusca mea, in fiecare zi se sarbatoreste defilarea de 23 August 2004 ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
puteti sa-l radeti, l-am salvat.
Asta muzica beeeeeey ! ce stiu astia micii... manele (sorry Marty tu esti mare !) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
OK< si eu cum pot salva melodiile de acolo ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Click pe link si "save to disk"
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
E un cod secret, cava "Sesam deschide-te!" ca pe mine nu ma duce niciunde link-ul ala?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a mers doar la "macarale" cu click stanga. Cu click dreapta, "save target as" tot pagina imi ia si mie. Acum am incercat la celelalte si nu vrea nimic.
EDIT: si la "Trei culori.." , care-i *.mid EDIT 2: teapa, imnu' are 2k. This post has been edited by tatabobu: 30 Aug 2005, 15:02 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/14thcongress.htm
Nostalgicii...varsati o lacrima. Dupa aia aplaudati. Dupa aia spuneti cat puteti de tare "Ceasusescu Romania". Daca nu....va dau ban permanent pe forum ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
De ce l-am impuscat pe nea Nicu frate cind mincam 3.300 de calorii pe zi ? Ceasu' rau !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Save target pe astea:
http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/utc.mp3 http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/treiculori.mid http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/pcr.mp3 http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/1mai.mp3 http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/macarale.mp3 http://www.ceausescu.org/ceausescu_media/m...la_albastra.mp3 Pe viitor uitati-va in sursa paginii si aflati unde e fisierul. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nici de-al naibii nu vad in pagina unde sunt referintele la fisierele astea
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Folosesc IE si cand ii dau View Source imi deschide in Notepad. Dupa o gramada de linii blank apare:
HTML <embed src="pcr.mp3" width="0" height="0" border="0"> </embed> </center> |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma duc pe link imi da mesajul asta The error returned was:
There are no birthdays or events for that date, please go back and try again. ...ma refer la linkul initial.Why? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ghc |
![]()
|
Probabil cineva a sters evenimentul respectiv.
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta am presupus si eu dar vazand ca postul este de pe 30 august am zis ca o fi ceva de la mine...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(costi @ 17 Nov 2005, 18:30) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
nenea, nenea, stiu eu: a III-a e tot priza directa, si se pune un contact ca la marche-arriere care comanda un compresor car ufla rotile peste limita admisa si se faca raza de rulare mai mare, deci viteza mai mare. Cand se scoate dintr-a III-a, pentru doua secunde se lasa aerul sa iasa din roata. O fi bine?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:39 |