[VAND] Cutite camping/outdoor Smith&Wesson, [Vand]
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Cutite camping/outdoor Smith&Wesson, [Vand]
mircea-daniel |
![]()
|
||
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|||
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Sus!
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Salut,
Prețul este per set sau per bucată? Mulțumesc! |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
Salut!
60 ron - 1 bucata . Daca iei 2, fac o reducere de 20 de lei. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pune te rog niste poze mai detaliate cu primul, daca nu cer prea multe. Sau spune-mi ce model este, daca poti.
Intre timp l-am gasit pe un site. Imi cam place. Iti ofer 50 de lei pe el, banii ti-i pun pe un card si mi-l trimiti prin posta, ca sa nu imbogatim curieru' cu un lucru atat de marunt. This post has been edited by Merced: 22 Dec 2012, 14:12 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:55 |