cheie dsn, Nu mai functioneaza inchiderea din butonul cheii
![]() ![]() ![]() |
cheie dsn, Nu mai functioneaza inchiderea din butonul cheii
krys_finutzu2000 |
![]()
|
||
Membru sadic Group: Members Posts: 37 Joined: 15 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1994
- GR-03-SNA
|
|||
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cauta-l pe doctorashu la bursa. iti fac el alte chei.
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
Salut, daca nu se aprinde ledul cand apesi cheia, incercearca sa refaci lipiturile cu un letcon (statie de lipit, evita pistolul de lipit ca faci praf placa electronica) la microswitchul (butonul) si la antena aia lunguiata la marginile ei. Pe spatele placii vezi ca sunt 2 aripioare din tabla, trage spre exterior (in sus) ca sa faci aripioarele de metal sa atinga bateria mult mai bine. Asa am facut eu la mine si a mers perfect, daca microswitchul numai este fuctional il poti schimba. Atasez poze. Am uitat sa iti spun sa dai jos Uce decoder,este situat pe stalpul stanga jos sofer intra o mufa albastra in el. Desfal din cele 2 holsuruburi trage mufa albastra si apoi deschide carcasa uce si refa lipiturile la pinii unde intra mufa albastra. Deasemenea verifica si firele de intra in mufa albastra sa fie fixe,adica la conectare in uce sa nu iasa din locas. Vezi ca gasesti cu search la sectiunea probleme tehnice topicuri cu uce.decoder.desfacut si iti faci idee ce si cum o sa procedezi.
This post has been edited by clalexxxx: 4 Jan 2013, 10:32 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 28.32k ) Number of downloads: 251 04012013744.JPG ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 288 04012013745.JPG ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 278 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:39 |