B 04 MOA, o dacie solenza periculoasa...
![]() ![]() ![]() |
B 04 MOA, o dacie solenza periculoasa...
Fan_Logan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unde e imbunatatirea? Topica aiurea!
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
moa = caldari cruiser
![]() pentru fanii eve online ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
e un user pe forum echosektor sau ceva de genul asta; cauta-l si uite-te la homepage-ul lui si vei gasii un site vu poze in care e si solenza aia. Eu am vazut-o si live si sincer jantele alea sunt prea mici pentru spoilerele imense.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O fi Frumoasa, O fi Urata, dupa gusturi, dar asa ma roade curiozitatea cu ce o fi mai periculoasa decat alte Solnite?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
moa.. e aia argintiie modificata nu? .. am vazut-o pe la mine la bloc.. si pe langa obor..
cam .. nici nici... exterior,.,, aceeasi abla.. cateva plastice in plus (eleron, prelungiri bara, masca nustiucum, prize de aer parca are.. ) jenti de aliaj.. dar cred ca la partea mecanica nu s-au facut modificari.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Fan_Logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 August 05 From: Bucuresti ![]() |
yo am vazuto de o gramada de ori dar nam bani de tel cu camera
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
N-ai scris decat 1 rand si jumatate si ma doare capul
Scrie cu mainile, nu cu picioarele Topic inutil |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Fan_Logan |
![]()
|
am gasit chiar acum niste poze dar nu se vad ashea bine...poate aveti voi altele la lumina zilei
![]() Attached File(s) |
--------------------
Dacia
Logan
- b-28-lgn
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
ENGAGE!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
"ashea" ?
![]() arghhhh ce cuvant mai e si asta ? ti-a mai zis cineva , INVATA sa scri romaneste ! ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l opreasca cineva .....
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' pe mine tot nu m-ati lamurit. Ce e periculos la masina asta? Ca poti face infarct la cat de naspa e?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Chiar ca-i naspa...mai ales eleronul ala pe spate....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru oribilitatea aia de spoiler am asteptat eu un minut sa descarc o poza? Bleah...
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
E urata cu spume, eleronul ala nu prea se potriveste, spoiler spate model rieger pt bmw parca, cauciucuri nu prea umflate.
Am vazut altele mult mai reusite, dar oricum fiecare cu gusturile lui. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati, e caruciorul ala rosu de supermarket care a venit si la o intalnire ?
Ala cu faruri de 1310 pe post de proiectoare ? Am conexiunea nasoala si n-am chef sa stau sa se incarce. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, e o solnita de o culoare indescifrabila, cu un eleron care s-ar potrivi pe o masina capabila de 6-7 sute de kilometri la ora, si cu spoilere lungi ca fustele femeilor batrane. Nu merita s-o deschizi.
EDIT: un fel de auriu/ cacaniu metalizat, guri de aerisire in spoilerul din spate ![]() This post has been edited by tatabobu: 2 Sep 2005, 13:04 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:45 |