pompa benzina dacie 1310 (1999), membrana pompa
![]() ![]() ![]() |
pompa benzina dacie 1310 (1999), membrana pompa
silvs_13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999
|
|||
claudiuploiesti |
![]()
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti ![]() |
Am facut o imagine in care am incercat sa explic operatiunile.
Nu trebuie demontata pompa de benzina neaparat de pe mesina pt a schimba membranele. 1Desfaci surubul capacului din imaginea de mai jos 2 Desfaci cele 6 suruburi ce prind corpurile intre ele (corpul superior de cel inferior) 3 Apesi pe capacul ce tine membranele si rotesti cam la 90 de grade Ai grija sa nu sara arcul (din figura) cand scoti tija cu membranele. La remontare faci ordinea inversa operatiilor de mai sus, si uitate si in poza de mai jos ca am desenat cum trebuie sa montezi tija cu membrane. Si inca ceva, demontezi si corpul superior si il cureti de eventualele gunoaie pe care le gasesti in el Attached thumbnail(s) schimbare_membrane.jpg ( Size: 40.08k ) Number of downloads: 1320 |
--------------------
dacia 1310 TX
break
1988 / 4 viteze
- o dacie break
|
|
silvs_13 |
![]()
|
merci mult.mi ai fost de mare ajuturo.si acu marea dilema.! am uitat ordinea in care sa pun furtunele.deci..e cel care vine de la carburator, mai e cel pe care se afla si filtru de benzina si mai e inca unul...stiu ca cel de la carburator vine sus, cele 2...nu prea stiu care cum.multumesc mult, inca o data!!
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Perpendicular pe iesirea spre carb., mai ai o teava, care se conecteaza la conducta de retur.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
claudiuploiesti |
![]()
|
Un roman din Romania Group: Members Posts: 101 Joined: 22 December 12 From: Ploiesti ![]() |
In imaginea de mai sus,(cu pompa asamblata toata) prin teava din stanga vine benzina din rezervor.
Apoi pompa baga benzina prin cele 2 din dreapta (care sunt cuplate in acelasi loc) Pe cea care vine in sus (sus fata de pozitia pompei montate pe motor) o cuplezi la carburator. Pe cealalta o cuplezi la retur. Teava de retur , daca te uiti are diametrul destul de mic (pe interior) fata de cealalta. Pe scurt pompa trage benzina prin teava din stanga , si refuleaza pe cele 2 din dreapta (ce nu poate sa refuleze pe cea dinspre carburator trimite inapoi in rezervor prin cea de retur) |
--------------------
dacia 1310 TX
break
1988 / 4 viteze
- o dacie break
|
|
silvs_13 |
![]()
|
Multumesc mul Claudiu :)mi ai fost de mare folos!!
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:03 |