sa revenim la zgarieturi
![]() ![]() ![]() |
sa revenim la zgarieturi
cipriung |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 30 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- cj 20 ung
|
|||
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
cel mai simplu cu casco. lasand gluma la o parte solutii s-au tot dicutat pe aici de la polish pana la revopsire.
|
--------------------
---
---
1900
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am si eu o zgarietura pe aripa dreapta fata! Sa deschid un topic separat?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu! Topic separat se deschide doar daca este pe aripa stanga! (A... faci si tu un mirroring la poza in photoshop ceva si zici ca e pe stanga
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai aia e cu aripi zgariate cu un cui. La mine a facut cunostinta cu un popic de parcare. Daca o duc in service credeti ca raman urme acolo?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Da, in service... raman urme de spagi.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Sony |
![]()
|
Eu nu vreau sa imi ramana masinuta traumatizata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cineva candva (zilele astea, dar eu numai ieri am vazut) mi-a facut o bucurie in parcare. E vorba despre "frecarea" aripii dreapta spate (vezi poza). Intrebarea mea este simpla, sa folosesc CASCO sau sa platesc cash la tinichigiu ? Daca folosesc CASCO (full) as pierde cam 120 - 130 RON (reducerea).
Attached thumbnail(s) IMG_0011.JPG ( Size: 238.18k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
alex4257 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 April 06 ![]() |
QUOTE(cipriung @ 5 Sep 2005, 13:24) desi am vazut destule mesaje si pareri privind scoaterea zgarieturilor, parerea mea e ca pana la urma nu s-a formulat nici o solutie concreta in afara de cea a revopsirii. vin cu rugamintea de a posta din nou (a mai trecut ceva vreme, s-au putut testa mai multe solutii) experientele voastre privind scoaterea zgarieturilor eu am un logan rosu toreador. niste baieti destepti l-au lovit usor cu o teava de 1 tol, in capota spate(chiar pe linia de coborare de la portbagaj, deasupra logo-ului LOGAN). e o zgarietura de 2 cm, usor s-a indoit si tabla(se simte doar la atingere). cum se poate scoate? incearca la topicul polish auto |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bendix, sfatul meu e sa faci pe Casco, va trebui revopsit tot elementul si te duce mai mult de atat. Citeste insa cu atentie contractul sa vezi care e plafonul minim de despagubire.
This post has been edited by cosmin_m: 12 Apr 2006, 11:56 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
exact ca bendix am patit si eu doar ca zgarietua e mai mica (8 -10 cm langa bara) insa ceva mai profunda. pe langa bani mai e vorba si de o groaza de umblatura pe la politie si asigurari.
oare cat costa o reparatie din asta la un service decent ? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Pentru o usa si o aripa am avut o factura cam de 4 milioane(ROL) . Deci cu siguranta o aripa de vopsit va ajunge la 2 milioane.
Pentru zgarieturi mici, fine in lac(pentru vopsele metalizate) sau pe vopsea se duc foarte bine cu polish profesional. Polish din tot felul de tubulete din comert am incercat 4 tipuri , si la culoare, si rezultatul a fost 0(ZERO) . Nu am facut decat sa dau un lustru la masina. Asadar recomand doar polish profesional, care costa dar are si rezultate. Pentru zgarieturi mai profunde, infundari de tabla, unde se mai vede si kitul alb de sub vopsea nu este decat o singura solutie vopsire. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
@bendix: Vezi si tu poate se poate indrepta si poate iese zgarietura cu polish...ca nu pare prea adanca...In cazul asta nu ar mai fi nevoie de revopsirea elementului, etc...
Incearca si tu la un gigel tinichigiul, nu neaparat la dacia...dar sa stii ca nu face mai mult rau ![]() Revopsirea unui element va ajunge in mod sigur mai mult decat reducerea de care beneficiezi la anul. Bafta... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
"scoaterea" zgarieturilor se face in acelasi mod la toate marcile de masini... se muta la DIVERSE
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Seb_ @ 12 Apr 2006, 14:32) Ai putea sa dai cateva detalii? Cum ii zice, daca se gaseste pe la vre-un magazin, cam la ce pret e... Acum cativa ani mi-a dat un amic o solutie gen polish care "topea" vopseaua, am scos niste zgarieturi destul de adanci. Din pacate si el o primise intr-o sticla de plastic si nu stia cum se numeste produsul. This post has been edited by george_d: 13 Apr 2006, 10:31 |
--------------------
Dacia
1210
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Eu am facut la o firma care face polish profesional. Solutiile sunt importate de afara si nu sunt in comert. Nu mai retin numele. Mi-a confirmat si individu' cu firma ca ce solutii de polish sunt in comert sunt egale cu zero. Lustruirea se face cu masina electrica nu la mana. Se aplica la inceput un polish abraziv si dupa unul pentru lustru, etc. Nu poti comanda un tubulet, se vinde la cantitati ceva mai mari.
Costul la firma asta e de 3 milioane pe toata masina , dar eu am avut doar o zgarietura fina de 10 cm pe care am dat 150.000 ROL. Asadar daca nu e varza masina, si-a avut unul ciuda pe tine ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Va recomand situl asta http://www.autopia-carcare.com
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Am coborat ca berbecul o bordura prea inalta
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
andraeny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 23 June 06 ![]() |
cand am vazut topicul asta,iar mi s-a ridicat iar tensiunea. acum cateva zile am gasit si eu masina zgariata in parcare, dar rau de tot,cu desene si cifre pe ea. daca as sti cine a facut chestia asta cred ca as fi in stare sa-i rup gatul,nu stiu cum pot fi unii "oameni" asa idioti. de atunci am tot citit pe net si cel mai tare mi se pare expert auto , au site,fac o gramada de chestii pt masini,inclusiv polish profesional. numai ca eu deocamdata nu am chef sa bag bani in chestia asta, plus ca dusmanul inca mai e pe aici pe undeva, daca vede ca mi-am facut masina frumusica iar, probabil se suie cu bocancii pe ea.
|
--------------------
ford
fiesta
2006
- b14wtf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:13 |