Mixer pt GPL, caut oriunde se gaseste
![]() ![]() ![]() |
Mixer pt GPL, caut oriunde se gaseste
anndi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|||
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Tel. 0743 575825, 0248 289160 sunt numerele de telefon ale unei firme de profil din Pitesti care isi are sediul in centrul comercial John.
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
La astia ai incercat? http://www.sigmagaz.ro/Rom/mixere.html
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, stie cineva unde pot gasi un mixer pt DAcia injectie 1.6?
In Bucuresti, va multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
tynn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.222 Joined: 3 August 05 From: Constanta ![]() |
Incearca la atelierele care monteaza GPL. Si eu caut asa ceva... Am intrebat in Constanta la o firma care se ocupa cu asa ceva si mi-a cerut 100 ron pe el. Sincer sa fiu mi s-a parut cam mult... Dar asa e si cu o masina, daca vrei sa o faci din bucati si sa cumperi piesele separat, o sa dai mult mai mult decat pe una noua.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI 2008 Dacia Duster Prestige 4x4 Dci 2015
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Merci Tynn .
Asteptam niste poze mai indeaproape cu acest mixer asa scump ,sa-l studiem atent! Are cineva? O sa facem combustibil mixt din porumb cartofi si alte ,ca sa scapam de mafiotii petrolului. |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
uite cev a in genu doar ca e mai patrat asta pentru berlina ,asta din poza e pentru opel dar tot monopunct,pe partea cealalta daca ar fi intors se vad gaurile pe toata circumferinta cu distanta de 2mm intre ele
Attached thumbnail(s) mixer.jpg ( Size: 72.19k ) Number of downloads: 458 |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
stabil777 |
![]()
|
Unde se pune piesa asta numita mixer,intre injector si corpul clapeta sau intre galeria de admisie si corpul clapeta?
Functioneaza dupa principiul unui arzator ,adica intre diuza si inelul cu gaurele e aer liber fara nici o legatura? Nici poze indeaproape cu mixeru asta nu gasesc! Ahaaaa,deci intre injector si corp clapeta se pune, ca altfel nu intelegeam cum acctioneaza acceleratia! Ddeci clar, trebuie niste suruburi mai lungi. This post has been edited by stabil777: 9 Nov 2011, 14:18 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Suruburile raman aceleasi doar sa nu strangi ca innecatu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Virusux |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 January 10 ![]() |
sal.Anndy nu iti mai bate capul cu acel mixer ca nu e mare lucru.mai bine daca ai carburator bagi furtunul pe acel orificiu din alama care vine furtunul de la capacul de ulei si pentru acel furtun de la capacul de chiloasa si de la pata calda( acel T-eu) iti cumperi un gat de lebada dinacela cu gaura intr-o parte sau vezi tu. Sper ca ti-am dat cateva idei. Scuze dar tot ce am zis aici este pt carb mono corp. Poate este folositor si acest sfat
This post has been edited by Virusux: 10 Nov 2011, 10:23 |
--------------------
Dacia NOVA
GT
1998
- BR 05 GLM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |