Vopsitorie auto ieftina toate modelele, Discount 40% din calculatiia Audatex
![]() ![]() |
Vopsitorie auto ieftina toate modelele, Discount 40% din calculatiia Audatex
csdgrup |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 February 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) Foto_CSD__interior_hala_si_utilaje__2_.JPG ( Size: 158.6k ) Number of downloads: 3799 |
||
--------------------
Ford
Focus
2006
|
|||
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua, cat ma costa urmatoarele :
- indreptat prag si vopsit - vopsit aripa stanga spate - vopsit bara spate - vopsit bandourile ( fata, spate, usa dreapta fata,usa dreapta spate, usa stanga fata, usa stanga spate) Toate acestea pentru un Megane Sedan II fabricatie 2004 culoare metalizata. Va rog sa precizati pretul de lista si separat pretul cu reducere, cu factura si garantie ( sa-mi precizati si garantia oferita pentru lucrarile de mai sus) Multumesc |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Poti sa imi faci un calcul aici, fara sa ma deplasez, pt vopsitul unei usi spate de Clio Symbol (culoare Gris Platine - gri metalizat) ? Evident cu dezechipare si echipare.
This post has been edited by diesel_power: 19 Feb 2013, 13:10 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
csdgrup |
![]()
|
QUOTE(diesel_power @ 19 Feb 2013, 13:10) Poti sa imi faci un calcul aici, fara sa ma deplasez, pt vopsitul unei usi spate de Clio Symbol (culoare Gris Platine - gri metalizat) ? Evident cu dezechipare si echipare. Pretul pentru vopsitoria exterioara a usi spate Clio este de 322 lei. Oferta pentru Megan va fi comunicata astazi. 25 Feb 2013, 11:32: Oferta pentru Megan: Pret lista -2900 ron Pret cu discount de 40% -1745 ron Am considerat 1h de reparat ptr prag **Bandourile se pot vopsii, doar daca sunt in varianta care sa permita vopsirea(grunduite, lucioase); cele texturate nu suporta vopseaua. Garantie la lucrare -3 luni. This post has been edited by csdgrup: 25 Feb 2013, 11:32 |
--------------------
Ford
Focus
2006
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua! Vopsirea integrala la o solenza alba cat ma duce?
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
csdgrup |
![]()
|
Pretul integralei pentru Solenza este de 3360 lei. Trebuie totusi vazuta.
|
--------------------
Ford
Focus
2006
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
pretul include reducerea de 40%? alte operatiuni gen eliminare pete rugina, chituire se platesc separat sau intra in pretul total? This post has been edited by george_scala_2004: 26 Feb 2013, 13:53 |
--------------------
...
...
...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Locatie?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Si daca dupa 3 luni, se cojeste vopseaua la spalatorie, ce fac? Mai dau 1000 euro pentru inca alte 3 luni?
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
n-are cum - vopseaua se usuca in cuptor...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Efectuati si retusuri, fara vosirea intregului reper si cu garantia ca nu vor fi diferente de nuanta?
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si daca iti garanteaza tot nu iti iese exact aceeasi. Mie mi-au vopsit, la reprezentanta Renault, de trei ori o bara si parca tot se vedea o mica diferenta.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
csdgrup |
![]() ![]()
|
Discountul de 40% se refera la calculatia Audatex pentru vopsitorie (manopaera si materialele de vopsotorie). In calculatie se includ reparatiile, (eliminarea petelor de rugina) chitul, etc. Discountul nu se aplica la piese.
Locatia: Pipera. Vopseaua nu se exfoliaza/cojeste la spalat, daca se respecta tehnologia si se realizeaza o degresare corecta. Din experienta noastra de 7 ani stiu o singura piesa la care pot apare exfolieri: barile after market din plastic de calitate proasta. Asta nu inseamna ca noi am fost perfecti, ca am degresat perfect si ca nu am avut cate o refacere (fff rar, pentru ca urmarim respectarea tehnologiei). Nimeni nu poate garanta 100% ca un retus este identic cu vechea vopsea din doua cauze obiective: decolorarea in timp a vopselei existente; dificultatea cantaririi componentelor in cazul realizarii retetei de vopsea pentru cantitati foarte mici. |
--------------------
Ford
Focus
2006
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut, o vopsire integrala pt logan culoare alb, prezinta ceva puncte de rugina. Rog pret. Merci
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
salut,
cu ce firme de asigurari aveti decontare directa? multumesc, |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:05 |