scinduri, sipci si alte lemne, de unde pot sa cumpar?
![]() ![]() ![]() |
scinduri, sipci si alte lemne, de unde pot sa cumpar?
bogdanescu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|||
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
vezi pe la depozitele de materiale de constructii,depinde de ce cauti,daca vrei ceva anume la niste dimensiuni date de tine cel mai bine apelezi la un atelier de tamplarie sa ti le taie exact cum vrei
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
ma intereseaza date mai concrete gen ''pe strada x''; am fost la magazinele alea de materiale de linga M mihai bravu si n-am gasit; |
--------------------
renault
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai trebe sa incerci pe cele mai "periferice" - pe colentina spre europa, pe chitila, la iesirea din berceni, la iesirea spre bragadiru pe centura, pe centura etc...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
De acord cu klaus. In magazine gen Brico sau Praktiker preturile sunt mult mai mari. Incearca si pe Fundeni.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Mai erau cateva pe sos. Fundeni, cum vii dinspre Pantelimon, dupa XXL.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
militari langa chiajna ,in fundeni langa xxl si soseau dobroiesti...inspre cora,de fapt dupa.cam la fiecare iesire din bukale!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In militari pe timonierului, nu stiu sa-ti spun exact da intrebi pe cineva si trebuie sa afli. Preturile sint ok. Bafta!
|
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
adica in apromatco(aprovizionare cu materiale pt conmstruictiii)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt cateva ateliere si in zona interectiei str.Maica Domnului cu str. Lizeanu. Eu de acolo am luat de fiecare data. Ti le debiteaza la orice dimensiune vrei, si iti poti alege diferite esente. Pentru mici chestii de bricolat merge, insa daca vrei cumva lemn uscat pentru constructii, iti recomand sa cauti in provincie.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
la iesirea catre Magurele (in cap la linia 32 depoul alexandria)
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur la pret bun
Iesirea spre Oltenita, mergi pana la linia de centura, acolo daca privesti in dreapta: CHERESTEA CAT VEZI CU OCHII |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe Sos Buc - Oltenita este un fel de targ de cherestea, sipci, capriori etc.
Iesi din Buc pe sos Oltenitei ( Big Berceni, I.R.A), treci de Popesti Leordeni, si de la fabrica Danubiana pana in linia de centura a Bucurestiului este un camp imens plin cu colibe ale negustorilor. Marfa de acolo este, intr-un fel, la prima mana pentru ca ei o aduc direct cu trenul de la munte (este o cale ferata acolo). De la IRA pana acolo sunt max 10 KM, dar eu zic ca merita; ai de unde alege, marfa berechet. ATENTIE MARE LA RULETA SAU METRUL VANZATORULUI - AM VAZUT CA FOARTE MULTI DE ACOLO AU UNELE MASLUITE ![]() This post has been edited by heaven: 9 Sep 2005, 12:33 |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
bogdanescu |
![]()
|
ok va multumesc, am rezolvat. se poate inchide. |
--------------------
renault
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:44 |