DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Distantiere Megane, Set de 4 distantiere 40 mm per. buc.

K.K.K
post 11 Mar 2013, 20:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut , am la vanzare 4 distantiere facute la comanda , dimensiuni : 4x100 , diametrul total este de 140 mm daca imi aduc aminte bine , grosime 40 mm , materialul din care sunt facute se numeste "ERGAL" , un material superior aluminiului dur din care se fac de obicei distantierele .

Nu au fost montate nicioadata pe masina , deoarece am avut alte prioritati la momentul de fata in ceea ce priveste autoturismul meu si nu mi-a permis timpul sa fac modificarile pe care le vroiam la aripi inainte sa le montez...masina mea fiind mai joasa trebuie trase putin aripile ....

Distantierele de 40 mm nu se gasesc usor pe piata noastra , cel putin nu fara un cost extraordinar de mare... si in cazul in care doriti o explicatie in ceea ce priveste dimensiunea lor care poate parea cam mare , defapt dupa mine chiar nu e mare...pt. ca daca ar fii de 20 de mm tot ce ai realiza cu ele ar fii sa aduci roata la nivel cu caroseria ( am zis cu aprox. 20 mm ) , iar ele scot rotile in afara caroseriei cu aprox 15-20 mm.

Pretul pt. ele este de 7 mil , un pret bun dupa parerea mea datorita faptului ca nu prea gasesti de 40 de mm pe piata si cele pe care le gasesti au niste preturi de dai pe spate cand vezi....

Le dau la pretul asta deoarece nu am nevoie de ele ci de bani si in plus nu am prezoanele la ele dar daca vreti va pot arata de unde se pot cumpara...

Daca cumva vreti alta dimensiune referitor la grosimea lor se poate rezolva fara nici un cost in plus.IMG_0269.JPG ( Size: 2.84mb ) Number of downloads: 186
IMG_0269.JPG ( Size: 2.84mb ) Number of downloads: 186

Attached thumbnail(s)
IMG_0306.JPG ( Size: 2.51mb ) Number of downloads: 113
IMG_0305.JPG ( Size: 3.03mb ) Number of downloads: 113

--------------------
Renault Megane 1998 / 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 17:02
Forum Renault