Probleme faruri, Nu mai merge numai pozitia si faza lunga
![]() ![]() ![]() |
Probleme faruri, Nu mai merge numai pozitia si faza lunga
P_C_D |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Acu'...intreb si eu...becurile?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
P_C_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 05 ![]() |
Nu-s becurile ca am verificat si nu-s arse
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu inteleg ce vrei sa zici, spune mai clar te rog
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
O simpla virgula schimba mult sensul unei afirmatii. Te rugam, putin mai clar. Intuiesc eu ca nu-ti mai merge decit pozitia si faza lunga, iar cea scurta nu functioneaza, asa-i? Daca sigurantele nu-s arse, verifica cu atentie releele. Am patit-o,odata cu un releu care verificat in toate chipurile cu aparatul de masura mergea perfect, dar nu putea sa duca farurile, din cauza ca plusul de la baterie trecea printr-un nit care se slabise si era si oxidat.
Numai bine! This post has been edited by mario1980: 8 Sep 2005, 13:24 |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Imprumuta un bloc de lumini si vezi daca merge cu ala. Parerea mea e ca de acolo e problema.
P.S.: Ai tastatura d-aia noua, tip "custom romanian" ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Verifica releele
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
cristi74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 15 July 05 ![]() |
Ceva asemanator am patit si eu. A fost o banalitate. Desi schimbasem sigurantele, nu faceau contact bine. Incearca sa strangi clemele care tine siguranta. Pun pariu ca asta e problema.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2009
|
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Exact asta am patit si eu acum 2 zile. Ieri am fost la un electrician, care mi-a spus ca-i de la blocul de lumini, si ca trebuie schimbat. Un bloc de lumini nou, costa 950.000 Lei...asa ca nu l-am facut inca din lipsa de bani.
|
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(P_C_D @ 8 Sep 2005, 14:24) Am o dacie berlina 1310 tlx 4 faruri , pana aici nimic ciudat.Ieri seara cand dau sa-mi aprind faza scurta constat ca nu mai merge numai pozitia si faza lunga... nu-i dau de cap nicicum.Precizez ca si atunci cand dau pe faza scurta se aprind doar pozitiile.Azi am curatat masele si contactele de la releuri si nimic.Ce mai poate fii ? Nu cred ca este blocul delumini odata ce se aprind pozitii le nu ? MULUMESC. Ca sa verifici blocul de lumini i-l scoti din cochilia volanului apoi iei un cablu si faci contact intre papucii de pe bloc. Pui pe masa si incerci cu fiecare papuc care mai este pe conectorul de la blocul de lumini. Cablul de masa ar trebui sa fie negru. Eu am facut asa la blocul meu cand s-a stricat (mergeau pozitiile, faza lunga deloc, scurta putin si se stingea). Daca se aprind farurile la contactul cu cablul --> bloc de lumini defect. De obicei defectul consta in slabirea lamelelor din interiorul blocului. Poti incerca sa-l desfaci si sa le strangi. Daca este nituit se taie niturile cu sficul si se inlocuiesc cu suruburi cu piulita (de genul celor care sunt la unele prize de 220V sau la stechere). |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:29 |