SIGURANȚE LA PLACUTE FRANA-OBLIGATORII?, SLZ DIESEL
![]() ![]() ![]() |
SIGURANȚE LA PLACUTE FRANA-OBLIGATORII?, SLZ DIESEL
DORUCU |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
diesel
- is04yyl
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cate intrebari!!! uite eu am facut 20.000 km cu primul set de placute. cred ca mai mergeau putin, dar nu cred ca mai tineau pana la urmatoarea revizie, adica 30k km, asa ca le-am schimbat.nu prea stiu cum sunt sigurantele la solenza, dar daca producatorul le-a pus acolo sigur a stiut ce face, si nu cred ca este cazul sa aduci inovatii la sistemul de franare, mai ales ca mi se pare ca solenza are franele destul de bune.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Schimba-ti stilul de condus si foloseste mai mult frina de motor. O pereche de placute te duce in conditiile astea 30.000 fara probleme.
Foloseste placute "de origine"- Phoenix astea nu stiu ce sint ... Lasa sigurantele unde sint. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
DORUCU, sigurantele alea de sarma indoite sub forma de U? Sau... La ce altceva te referi?
Indiferent de ce vei raspunde, nu trebuie sa faci modificari la masina. Mai ales ca esti inca in garantie - pune inapoi placutele de origine. Chiar de se uzeaza discul, vor trebui sa ti-l schimbe pe gratis in garantie - ca doar nu e consumabil... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sigurante la frinele din fata sunt DOAR la penele de fixare iar sa scoti sigurantele de acolo e un soi de ruleta ruseasca... Sirmele alea indoite sunt arcurile de mentinere, nu au un rol capital dar e f. bine sa existe (in mod normal impiedica "clampanitul" placutelor in mers) asa ca daca esti in garantie tre sa repui Texarurile si sa ii pui sa-ti schimbe arcurile. Nu mai folosi abuziv frinele ca le suprauzezi si mai pot si ceda.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
nu "clampaneau" din cauza siguratelor ,problema e ca tre lasata frana cum a fost ia din fabrica nu e cazu sa ne apucam de inventii mai ales la frane shi directie or scoate aia de la pitesti modele nereusite la dacia dar nu tre sai mai ajutam si noi .bafta
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
merge si fara sigurantele alea dar nu e recomandabil...
ma indoiesc ca nu or sa mearga la fel de bine si fara sigurante.. dar de ce sa risti? plus ca ai garantie.. foloseste "de origine" orice piesa cat esti in garantie.. dupa garantie mai inventam si noi placute ferrodo pilite pe o parte, amortizoare de calibra si renault19 si alte chestii care se potrivesc si care sunt mai bune decat alea de origine.. dar pentru cei care nu doresc sa riste traznai si fara probleme de cap in diverse locuri sugerez pese de origine.. ca pana la urma Dacia face MASINI (mai slabe ca altele.. dar masini) nu carute motorizate pe 4 roti. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
DORUCU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 August 05 ![]() |
Mersi de răspunsuri dar nu sunt mulțumit. Tot plăcuțele originale le am pe mașină și cred că siguranțele (sîrmulițele acelea ) în cazul meu nu făceau altceva decât să țină aproape plăcuța de disc, să frece, nedânu-i voie să se depărteze de disc.Dacă nu clămpănesc când calc frăna , adică nu se depărtează prea mult, eu cred că e OK.
Dacă or avea și alt rol nu mă lăsați să mor prost. |
--------------------
solenza
diesel
- is04yyl
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
OFF-TOPIC
Sa nu uitam ca masina este DIESEL (specificat cu majuscule chiar in titlu). Cunoscuta fiind fiabilitatea masinilor diesel s-ar putea sa mearga si fara sigurante. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cristimm: 13 Sep 2005, 17:19 |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
ON-TOPIC
Sistemul de franare e acelasi la SLZ 1.4 MPI si la SLZ Diesel 1.9D. Deci tot ce s-a scris aici e valabil la TOATE SLZ. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
ovasil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 September 05 ![]() |
Salve all!
![]() ![]() P.S. Vreau sa specific ca in linie dreapta nu se intampla nimic,oricat de puternic apas pe frana.Doar cand rotile sunt spre stg.sau dreapta.CE POATE FI?De la etrier?sau de la ce? |
--------------------
DACIA
Solenza Confort
- BV-14-ADE
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Era o gluma.
![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |