Masinile de politie!, Care si ce atributii au?
![]() ![]() ![]() |
Masinile de politie!, Care si ce atributii au?
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
nu inteleg de ce le-ai dat banii daca nu ai facut nimic
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am trecut pe rosu
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Se pare ca au dreptul sa te opreasca. Cel putin asa zic cei de la circulatie pe forumul politiei Constanta. S-a luat si dupa mine acum o saptamana o duba ca am trecut peste marcaj dublu continuu la Sala Sporturilor. Dar am scapat ieftin: eu am incaput printre doua masini parcate .. ei nu
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma indoiesc ca cei de pe duba cunosc codul rutier astfel sa faca proces verbal pentru contraventii/infractiuni in trafic. De asemenea cei de la circulatie nu se baga in violente de pe strada, caz concret: un vecin a parcat masina, a venit altul si a intrat in el, respectivul l-a si batut pe vecinul, cei de la rutiera au zis ca nu e de competenta lor, sa depuna la sectie o plangere pentru bataia primita.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonykel @ 11 Sep 2005, 19:33) Azi am trecut pe rosu si ma oprit o duba pe care scria politia si avea o sigle pe care scria politia judetului constanta!intrebarea mea este:astia au vreo legatura cu circulatia!in fine leam dat 500de mii ai mau lasta in pace! QUOTE(RIon @ 11 Sep 2005, 19:44) ![]() |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Sa fac o gluma ... sper sa nu s esupere RIon ... la el trecutul pe roshu e regulamentar
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
sonykel |
![]()
|
totusi leam dat cam mult!eram cam speriat ptr ca era prima oara cand ma tras politia pe dreapta!si ei o tineau tare sin sus cami iau carenetul si camil anuleaza ca dau din nou exameu plus amendal!dabia dupa ce a plecat dupa mam uita pe regulamet(il tin in torpedu) si zice ca doar in caz de accident se supenda minim o luna!dar oricum amenda era minim un milion maxim 5
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
TheSaiLor |
![]()
|
Trebuia sa te uiti daca au tinuta corespunzatoare
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
io dupa cate stiu... puteau sa te amendeze... dar... la intocmirea unui pv ii trebuire martor... si daca nu avea,,, se lasa pagubas! Si iti ura drum bun
![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Martori Mincinosi se gasesc oricand....
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca au voie sa te opreasca si sa-ti dea si amenda cu tot cu PV
![]() This post has been edited by Loghy: 11 Sep 2005, 23:11 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 11 Sep 2005, 19:33) Azi am trecut pe rosu si ma oprit o duba pe care scria politia si avea o sigle pe care scria politia judetului constanta!intrebarea mea este:astia au vreo legatura cu circulatia!in fine leam dat 500de mii ai mau lasta in pace! De ce Dumnezeu treci pe rosu?!! ![]() ![]() Mi s-a intimplat sa se schimbe culoarea pe rosu in timp ce faceam un fel de sens giratoriu cu linii de tramvai pe mijloc, incadrat pentru viraj la stinga. M-am oprit dar m-am ales cu un cor de claxoane de la cei din spate care considerau ca puteam face abstractie de rosu si sa mai parcurg citiva metri pentru a beneficia de verdele tocmai aprins. Nu era nici o masina cu care sa intram in conflict. Eu cred ca inainte de a lua Politia la puricat, ca daca aveau sau nu dreptul sa-l opreasca, ar trebui sa dezaprobam ferm astfel de fapte pentru care la colegul nostru de forum nu am observat vreo parere de rau. Pe forumurile IT exista astfel de reactii rapide fata de cei care vorbesc despre soft piratat. Si aici am vazut interventii aspre ale moderatorilor pentru probleme de gramatica, limbaj mirc, etc. Dat fiind ca este un forum de soferi cred ca ar trebui promovate si respectarea regulamentului si a comportamentului rutier civilizat. Cit despre coruptie, daca domnul ministru citeste cumva nu-i va fi greu sa-i depisteze pe cei care au luat spaga, pentru ca au fost prezentate destule amanunte. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
horsewhisperer27 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() poti afirma ca nu ai trecut sau ca nu vei trece vreodata pe rosu?? nu zic ca e bine, dar cum omul NU A precizat circumstantele, ar trebui sa ne rezumam la a comenta doar cele expuse!! si imi permit sa insinuez ca domul ministru nu citeste This post has been edited by horsewhisperer27: 12 Sep 2005, 01:04 |
-------------------- fan VAG!
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(horsewhisperer27 @ 12 Sep 2005, 01:01) ![]() ![]() poti afirma ca nu ai trecut sau ca nu vei trece vreodata pe rosu?? Da, nu am trecut pe rosu niciodata. De ce, este dezonorant sa afirm acest lucru? Crezi ca nu esti sofer ca lumea daca nu ai trecut pe rosu? ![]() Este perfectionista persoana care respecta una dintre cele mai serios sanctionate contraventii? Imi pare rau sa vad ca apelul meu este intimpinat cu o asemenea riposta. ![]() Poate ar fi mai bine sa ne batem pe burta cu totii ce incalcari ale legii sintem in stare sa comitem. Si poate ca schimbam si numele forumului in Contravenientulclub.ro. ![]() Cit despre motivele colegului nostru, eu ma refer la ce a scris. Nu a spus nici ca a comis o greseala, pe care o intelegem, este omeneste sa gresesti, nici nu pare sa aiba vreun regret. Dar cu siguranta va fi multumit ca are simpatizanti. Pe mine va rog sa ma scuzati de deranj. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
sonykel |
![]()
|
in aceea intersescti semaforul e galben intermintent cand apare tramvaiul se inroseste brusc!semaforul e cu 5m inainte de clotul intersectiei eram pe bandaa2a cand era inca galben si am schimbat banda ptr stanga(semnalizand si asiguranduma)iar cand jumatate din masina era pe linia de tramvai sa inrosit asa ca mi-am continuat virajul!ptr ca nu mai aveam cum sa dau in spate!iam alergat pe gaborii aia 15minute ca iam vazut ca se tineau pe mine eu ma faceam ca nui vad dar nici ei nu proneau sirenele!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(sonykel @ 11 Sep 2005, 21:07) totusi leam dat cam mult!eram cam speriat ptr ca era prima oara cand ma tras politia pe dreapta!si ei o tineau tare sin sus cami iau carenetul si camil anuleaza ca dau din nou exameu plus amendal!dabia dupa ce a plecat dupa mam uita pe regulamet(il tin in torpedu) si zice ca doar in caz de accident se supenda minim o luna!dar oricum amenda era minim un milion maxim 5 Sonykel, nu mi-o lua in nume de rau dar daca in ceea ce priveste nerespectarea legislatiei rutiere ai unele circumstante atenuante date de invocatul tau statut de incepator, despre gramatica limbii romane ce ne poti spune? Nu cer un limbaj academic dar parca totusi formulari gen "leam", "cami", "camil" ma zgarie pe urechi. This post has been edited by radian: 12 Sep 2005, 05:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 12 Sep 2005, 04:24) !iam alergat pe gaborii aia 15minute ca iam vazut ca se tineau pe mine eu ma faceam ca nui vad dar nici ei nu proneau sirenele! Am retinut din aceasta revenire a ta ca ai trecut pe rosu din greseala nu cu intentie. Cind relatezi ceva fa-o cap coada pentru a putea fi inteles. Tot ce am spus despre cei care trec pe rosu, chiar daca tie nu ti se aplica acest lucru, ramine valabil. Interesanta povestea ta cu duba care s-a tinut dupa tine adica dupa spaga, de-a dreptul ciudata. Ar fi bine sa detaliezi, cum si de ce ai oprit si cum ai fost abordat. This post has been edited by simon: 12 Sep 2005, 06:26 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(sonykel @ 11 Sep 2005, 19:33) Azi am trecut pe rosu si ma oprit o duba pe care scria politia si avea o sigle pe care scria politia judetului constanta!intrebarea mea este:astia au vreo legatura cu circulatia!in fine leam dat 500de mii ai mau lasta in pace! ![]() ![]() ![]() ![]() Prin noua legislatie nu-ti mai ia nimeni permisu...doar 500 mii amenda ![]() This post has been edited by andu911: 12 Sep 2005, 07:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru conformitate:
- daca treci pe rosu, agentul de circulatie iti poate da amenda si fara martor. Daca nu faci accident nu ti se mai ia permisul, (se dau doar puncte - care de fapt nici nu se dau, inca ![]() - Poate sa iti dea amenda si fara martor. Trebuie martor doar daca tu refuzi sa semnezi P.V. Si a propos - poti refuza, indiferent ce zice politistul... |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Simon, esti soferul model-
![]() Man, vedeti ca e un topic "Cati dintre voi ati trecut pe rosu" - acolo puteti sa va spuneti linistiti parerea despre trecerea pe rosu... atacati ideeea, nu persoana... Da, orice politist are voie sa te ia la intrebari daca circuli aiurea. Nu conteaza ca e de la circulatie sau de la Criminalistica... Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
simon |
![]()
|
Multumesc Ciombe!
![]() Chestia cu atacati ideea nu persoana se refera la opinie. Problema cu trecutul pe rosu nu este opinie ci ditamai beleaua. Nu poti discuta asa ceva. Dar vad ca trecutul pe rosu este la sufletul multora. Sa ne traiti. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tilul topicului este
Masinile de politie!, Care si ce atributii au? Trebuie sa va dezamagesc, dar masinile de politie nu au nici o atributie! Mai precis, singura lor atributie e sa transporte de colo colo niste caschete de care atarna niste neni si, din cand in cand sa faca miauu-miauu ca sa se dea tolomacii la o parte din fata lor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ciombe, in lege scrie ca doar "Agentii constatatori" pot da amenzi de circulatie.... am eu o vaga senzatie ca politistii de la criminalistica nu intra in categoria asta. De altfel, care e probabilitatea ca un politist de la criminalistica sa indeplineasca urmatoarele doua conditii?
a. Sa stie perfect legea, inclusiv numarul articolului si paragraful pentru fiecare contraventie/infractiune b. Sa aiba un set de procese verbale "in alb", ca sa poata scrie amenda. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 12 Sep 2005, 17:24) Mai precis, singura lor atributie e sa transporte de colo colo niste caschete de care atarna niste neni si, din cand in cand sa faca miauu-miauu ca sa se dea tolomacii la o parte din fata lor. ![]() ![]() ![]() Faina definitie la masina de politie. Inspirat!!! Poate vinzi poanta la Vacanta Mare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
sonykel |
![]()
|
QUOTE(simon @ 12 Sep 2005, 06:25) Am retinut din aceasta revenire a ta ca ai trecut pe rosu din greseala nu cu intentie. Cind relatezi ceva fa-o cap coada pentru a putea fi inteles. Tot ce am spus despre cei care trec pe rosu, chiar daca tie nu ti se aplica acest lucru, ramine valabil. Interesanta povestea ta cu duba care s-a tinut dupa tine adica dupa spaga, de-a dreptul ciudata. Ar fi bine sa detaliezi, cum si de ce ai oprit si cum ai fost abordat. Deci semaforul e inainte cu 5-6m de coltul intersectie iar cand esti pe ultima banda nu-l mai vezi!Eu m-am uitat si era galben intermitent!asa ca am facut stanga si cand am ajuns cu rotile pe linia de tramvai am vazut tarmvaiu am continuat drumu iar apoi am vazut duba de politie in spatele tramvaiului!La care politistul mi-a zis(tipand peste3benzi) ce faci ma?iar eu i-am raspuns nu l-am vazut!asa ca i-am dat talpa si am vrut sa fac stanga pe urmatoare straduta ptr ca ei au intors masina se tineau dupa mine dar n-au dat drumul la sirena asa ca le-am facut o tura de cartier!dar pe o straduta mai mica mi-au taiat fata si a iesit unu pe geam si mi-a zis trage pe dreapta si vino cu actele la duba! |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
simon |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 15 Sep 2005, 18:21) dar pe o straduta mai mica mi-au taiat fata si a iesit unu pe geam si mi-a zis trage pe dreapta si vino cu actele la duba! Bine ca nu ti-au sarit niste mascati din astia ninja direct pe capote cu glontu pe teava. Duri, tata, duri si vigilenti! Daca ai fi fost tilharit cred ca ar fi fost foarte preocupati sa se scobeasca in nas si de aceea nu te-ar fi putut salva. Noroc ca sint incoruptibili. Si serviabili, au luat banii de la tine pentru a nu te mai obosi tu sa te duci sa platesti. Dar parca nu mai aveau voie sa ia bani?? ![]() This post has been edited by simon: 15 Sep 2005, 20:36 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
sonykel |
![]()
|
dar am dat spaga nu amenda ptr ca ei au zis ca amenda e intre 3si5milionae si dfapt e intre 1-3miliona adica 500de mii in juma de ora
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
simon |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 15 Sep 2005, 20:52) dar am dat spaga nu amenda ptr ca ei au zis ca amenda e intre 3si5milionae si dfapt e intre 1-3miliona adica 500de mii in juma de ora Am inteles de prima data. Foamea lor este mare si nu se dau inapoi de la nici un circ. Pacat ca nu au nimerit un sofer mai versat si mai ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
sonykel |
![]()
|
aveau se pregatea sa-l scrie
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:06 |