DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> bataie motor la plecare dupa loc

ph07lnh
post 14 Apr 2013, 13:53
Post #1

bobo

Group: Members
From: brazi

salut intentionez sa pun cateva intrebari din zona motorului .... acum cam o saptamana am realizat ca atunci cand incerc sa plec dupa loc ...am o oarecare bataie ... ca si cum ar bate un rulmen ... dar ... e pe undeva ... prin motor ...trosneste asa ... fix cand cuplez treapta intai si plec ... mai in tromba asa ... planetarele mentionez sunt ambele schimbate ... de 1 saptamana ... bataia o simt undeva in volan .... imi misca volanul ...si prin cutia de viteze ... pe undeva pe langa acceleratie ...

desi la viteza de 130- in sus ... volanul are un joc ... mai mare ca de obicei ..si tremura ... si volanul si cutia de viteza ....

nu cred ca a-ti inteles ...dar straduiti-va biggrin.gif

si ieri ... am vazut cu stupoare ca am niste ulei scurs ....fix pe la garnitura de prindere a cutiei de viteze ... undeva pe langa capacul pe unde pui ulei in cutia de viteze ...

pareri ?biggrin.gif

14 Apr 2013, 14:55:
si de cand am problema ..parca am pierdut si din forta .... ia mai greu viteza .... e mai lenesa ...cu toate ca ii dau 3-4 mii lejer ... dar nu mai e ca inainte ....

14 Apr 2013, 14:59:
sa fie oare din cauza la cureaua de distributie si intinzator ? ca sunt neschimbate ... am 80 de mii cu ea ... dar e cea originala si imi scrie ca se schimba la 120000 ...
dar ce treaba ar avea cu volanul ... sad.gif

This post has been edited by ph07lnh: 14 Apr 2013, 13:59

--------------------
dacia supernova 2002 1.4mpi - PH07LNH
[COLOR=blue]bobo
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dannygambino
post 14 Apr 2013, 14:47
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

ma dau si eu cu parerea, la batai vezi sa nu fie vreun tampon
dar daca zici ca parca e si ulei pe acolo macar verifica sa nu ramai fara ulei in cutie

--------------------
dacia solenza 2003 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 23:12
Forum Renault