Incuietoare stricata - este necesara inchidere c?
![]() ![]() ![]() |
Incuietoare stricata - este necesara inchidere c?
AntonieV |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 January 13 From: Prahova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
|
|||
spik1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
Gasesti si la 50 de lei, inchidere centralizata.
Problema este la montarea motoraselor ce actioneaza incuietorile ! Trebuiesc montate cat mai aproape de incuietori si cat mai paralele cu tijele ce le actioneaza. Pe fata nu-i problema , dar pe spate trebuie ales locul cu grija. Succes ! |
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
AntonieV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 January 13 From: Prahova ![]() |
Si sunt utilizabile cele la 50 de lei? Sau am ocazia sa ma trezesc ca dupa 2-3 folosiri, nu mai functioneaza motorasele? Ce-i drept nu prea sunt in bani acum, caci am cumparat cauciucuri de vara + o aripa + montat si echilibrat, si deci nu prea am de unde sa mai dau pentru un sistem centralizat, mai scump.
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
ai 2 variante sau amandoua...
1. te duci la remat/magazin si iti iei o incuietoare/set portiere.. 2. iti pui inchidere centralizata + alarma(recomand).. sau, varianta 3 care le include pe amandoua.. ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:15 |