Pompa stropgel nu mai "baga" presiune, se invarte pompa, rezervor curatat dar degeaba.
![]() ![]() ![]() |
Pompa stropgel nu mai "baga" presiune, se invarte pompa, rezervor curatat dar degeaba.
Tetelu1980 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu intii as incerca o amorsare cu gura daca nici asa nu merge as inspecta pompa afara , demontata de pe masina de locul ei
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si incercat asta dar fara succes. Mi s-a parut ciudat faptul ca in orificiul de admisie a apei din rezervor, cu alte cuvinte la "sorb" nu se vede decat un varf de plastic alb, un fel de moț, nu am putut sa vad niciun fel de pale sau ceva asemanator care sa antreneze apa.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
mi se pare destul de evident ca-ti trebuie alt motoras spritiera , avand in vedere ca ai parcurs toti pasii "eliminatori" , e clar ca pompa nu mai are debtul necesar. Schim-o si nu-ti mai bate capul....amorsarea se face de la sine dand pur si simplu la maneta pana incepe sa stropesca , deci n-ai ce amorsa.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am eu niste pompepe roti dintate care daca ramin fara zeama trebuie sa sufli in bidon si sa dai la stropitparesi daca esti singur pozitia e cam nasoala
This post has been edited by bygy007: 28 Apr 2013, 21:27 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:05 |