Daca vreti sa ajutati - participati la un sondaj.
![]() ![]() ![]() |
Daca vreti sa ajutati - participati la un sondaj.
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Testul e cam ciudat formulat. Eu nu am probleme cu articulatiile, nu iau nici un fel de medicamente (intrebarea 9) si nici nu e cazul sa merg la medic (intrebarea 11). Deci la aceste 2 intrebari ar fi cazul sa fie si zero raspunsuri. Dar trebuind sa completez ceva, la 11 voi fi nevoit sa mint
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
corect! same problem here.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ok: intrebarea 7: dureri de ghenunchi am , dar le am de mai mult timp si nu sunt din cauza condusului.
intrebarea 12: pentru ca medicii de "oase" la care am fost la spitalul de ortopedie si la sectia ortopedie de la spitalul colentina au fost niste "adevarati" , adica au fost buni doar la luat spaga si nimic altceva ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE adica au fost buni doar la luat spaga si nimic altceva NU mai da spaga! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tinind cont de faptul ca unul din meniscurile interne e facut tsandari si celalalt e pe aproape, nu prea ma regasesc in anumite intrebari. Durerea de ceafa care m-a frecat timp de o saptamina, n-a disparut dupa o zi si nici medicamente n-am luat. Si pumnu' m-a durut c-am dat in ceva (de nervi). Cam atit.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Ar fi trebuit ca la întrebările 9, 11 și 12 să figureze și răspunsul de gen "Nici una", altfel testul iese un pic mincinos.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alex, inteleg ca cel care se afla la baza initierii acestui soondaj este ortoped. Daca este cumva si chirurg, imi poti aranja si mie o intrevedere cu domnia sa, in vederea consultarii unor alternative care le-as avea in cazul unei operatii ??? Te rog frumos!
Multumesc in avans! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
igs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 August 02 From: Bucuresti ![]() |
alex poate il rogi pe domnul sa publice rezultatele finale sondajului si pe forumul nostru, e interesant de stiut...
|
-------------------- |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Am mintit putin la vreo 2 intrebari ...e de fapt una singura shi anume 11. bafta!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Eu sunt promotorul chestionarului. Este prima data cind se face un astfel de chestionar on-line pe reumatologie la noi (din cite stiu eu) si problemele sesizate de voi ar trebui sa le reglez cu alta ocazie - oricum ma intereseaza si acest aspect. Nu sunt ortoped ci reumatolog: nu este cazul aici dar daca aveti vre-o intrebare in domeniu voi fi bucuros sa primesc un "mp". In ceea ce priveste restul problemelor: cinste celor ce reusesc sa se ridice deasupra sistemului! Multumesc tuturor!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am uitat: intrebarile se refera la problemele articulare ORICARE ar putea fi cauza. In final rezultatele vor f comparate cu un grup identic dar non-sofer pentru a vedea daca mersul cu masina are vreo influenta...Multumesc inca o data!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pe cind rezultatele sondajului?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ce sa facut cu sondaju asta pana la urma ?
|
-------------------- Mirel
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Asteptam sa se stranga 100 de "semnaturi". Momentan avem 74.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mai bagati ma la sondaj ca nu e atat de dificil ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
EEN |
![]()
|
La 100 de respondenti putem avea date statistic semnificative, incerc sa conving citi mai multi dintre membrii forumului sa il completeze pentru a reduce erorile. In acest sens trimit mesaje la cei de pe lista de inscrisi : multumesc pentru intelegere!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007
|
|
GeorgeB |
![]()
|
np ... dar poate gasesc si eu un doctor ortoped adevarat... am fost la niste "adevarati" numai numele de ei si mainile lipicioase ...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
George, Prof. Nicolescu - Spitalul Universitar , Prof. Efimovici - Spitalul CFR (linga Sofitel). Eu baleiez intre astia 2 pentru operatie si nu stiu incotro s-o apuc. Unu' zice ceva si celalalt sustine contrarul. Cred ca o sa trec si pe la Dr. Pompiliu Popescu, macar de dambla.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sa-mi spui si mie care e mai bun... te rog , au inceput ambii genunchi sa-mi scartaie la propriu cand urc scariel ... tare nasoala senzatia... cred ca am cartilajele facute malai...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
Mai misca-te si tu cu tramvaiu'! De cind ti-ai luat masina nu te mai dai jos din ea, pina si gunoiul tot cu masina il duci! Du-te la o sala, joaca un tenis, un fotbal, trage de niste haltere, alearga cainele, fa ceva!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
jianu, gr. alexandrescu si medicover plevnei...
|
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si io :oops: (nitel OT).
Cunoasteti vre un stomatolog care se baga la paradontoza. Mor de oftica ![]() PS Nu sint chiar zgircit ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
Alo, Bobo, la Medicover (Plevnei & Grozovici) este Prof. Nicolescu! Asta in ultimul an. Am fost de 4 ori la el, altul nu mai era pe lista
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
alo domnu' sef nu ma contrazice ca am fost in primavara cu aia mici la el;
cica e tare, si e cunoscut peste hotare, premii alea,alea..io n-am avut de-a face cu el nasol deci io nu pot proba pe propria mea piele; nevasta-sa e pediatru tot la medicover plevnei... neclaritati? |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
marty cu parere de rau dar fac 4 ore de baschet saptamanal ... nu sunt chiar trantor desavarsit... dar ma duc cu masina la sala :oops:
pb este ca scartaie rau de tot la propriu , paraie si scartaie ... alifie si bandaje + genunchere rezolva pb , dar nu as mai vrea ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Bobo |
![]()
|
si cam am probleme cu gingiile si mi-a zis cineva odata ca se pare ca o sa am parodontoza dar nu m-am mai agitat si nici n-am mai rezolvat cu gingiile nimic; asa ca poate as fi si io interesat...
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Poate-ai fost cu aia micii la Gr. Alexandrescu, in nici un caz nu la Medicover!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
persisti, ai?
sa-ti aduc amprentele? |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
MA, daca eu am fost de 4 ori la Medicover si aia mi-au zis ca au un singur ortoped, Prof. Nicolescu, care e doar din an in pasti si e greu cu programarile, cum explici ??? Poate tu ai fost la nevasta-sa, la pediatru, pe copii i-oi fi dus la Alexandrescu. Ma faci sa pun mina pe telefon sa sun la Medicover
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:53 |