DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Antifonare/Insonorizare Solenza Diesel

tpopescu
post 4 May 2013, 13:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare baieti.

De ceva timp tot caut o solutie pentru a mai atenua din tremuratul si din zgomotul solenzei mele.

Ce solutii ati gasit voi? Am auzit tot felul de inventii,spuma poliuretanica,cauciucuri,bureti,etc etc etc dar nimic concret.

Motorul nu tremura deci banuiesc ca este altceva ce trebuie amortizat,iar in privinta zgomotului inca incerc sa imi dau seama pe unde intra in masina sad.gif

Cum ati actionat voi? Orice sfat este binevenit.....

--------------------
Dacia Solenza 1.9 D (2005) 120.000 KM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cgc64
post 4 May 2013, 14:11
Post #2

Membru

From: Constanta

avand in vedere ca ai o solenza diesel ,cu un motor prea puternic pentru asemenea caroserie,e cam greu cu zgomotul.citisem undeva ca dupa 60000 de km se slabeste din toate incheieturile.poti sa incerci cu ALUBAND.pus la peretele anti-foc si la pedaliere.

--------------------
dacia sandero laureate 2016
+
marius c
post 4 May 2013, 21:40
Post #3

Membru

eu am dat cu mult antifon pe podea si in portbagaj,dupa care am pus burete ,am scos fetele de usi si am pus burete si acolo ,zdranganeau ca toti dracii,,la peretele despartitor motor-caroserie, am reusit sa montez o;;blana;;isonorizanta de la o masina ruseasca care consta intr-o pasla acoperita cu un cauciuc,rezistent la temperatura ,

--------------------
dacia solenza 1.9 diesel 2004
+
Bicicleta galbena
post 4 May 2013, 22:06
Post #4

Sunt nembru, domnule!

From: Bucuresti

1. Cauta topicul cu insonorizarea Logan si citeste TOT topicul - ai o gramada de solutii (99% merg si la Solenza), inclusiv o harta a zgomotelor de interior. Cu pixul si hartia in mana iti notezi tot ce e esential;
2. la Bursa gasesti baieti care vand fonomin - cel mai ieftin si, la pretul lui, cel mai eficient material pt izolare fonica.

Eu o s-o antifonez peste cateva saptamani, in concediu, am luat deja materialele.

Bafta.

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
tpopescu
post 8 May 2013, 22:09
Post #5

Membru incepator

Mersi baieti,in curand o sa ma apuc si eu de treaba.Dar din cate am observat trebuiesc date jos si scaunele,nu? Sunt greu de demontat? Eu am 2 maini,stangi,si deasta intreb.Mi-e frica ca nu mai stiu sa le montez.....

--------------------
Dacia Solenza 1.9 D (2005) 120.000 KM
+
Maskatu
post 9 May 2013, 05:58
Post #6

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Scaubele se dau jos mai repede decat un far. Sunt prinse in 4 imbusuri. Doua in fata doua in spate.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 08:18
Forum Renault