DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tampoane motor bune pentru Papuc Diesel., putin ajutor va rog

Radu_Toretto
post 14 May 2013, 16:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua la toata lumea.
Treaba sta cam asa : in toamna am dat jos motorul pentru unele reparatii si am observat ca un tampon era rupt, iar celalat nu arata prea bine. Asa ca m-am gandit sa le schimb pe ambele.
Am cumparat doua tampoane la 45 lei bucata. De la ce producator, nu mai stiu sa va spun.

Distractia abia acum urma sa inceapa. Dupa montare, motorul transmitea niste vibratii groaznice in caroserie din cauza ca tampoanele erau prea rigide. Mecanicul a spus ca e ok atunci pe moment si ca in timp se vor aseza si nu o sa mai vibreze asa.
Ei bine uite ca nu a fost sa fie. Au trecut in jur de 6 luni de atunci si masina la fel vibreaza. Deja s-a slabit din toate incheieturile si la relanti face mai ceva ca un tractor U650. Mai pe scurt, vibreaza rau de tot.

Deja nu mai suport treaba asta si vreau sa o remediez pana nu pierd aripile pe drum. sleep.gif

Va rog frumos, daca aveti idee, recomandati-mi niste tampoane moi, mai bune ca sa nu ma trezesc dupa ce le montez ca se comporta la fel.
Pe internet m-am uitat, dar stiti cum e, nu iti spune nicaieri ce si cum.
Tampoanele arata asa : http://www.feldefel.com.ro/articole/foto/mari/1354457756.jpg si sunt identice stanga - dreapta.

Va multumesc pentru atentie. O zi buna.

This post has been edited by Radu_Toretto: 14 May 2013, 16:19

--------------------
Dacia Pick-Up 2004 / 1307
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionutbrf
post 15 May 2013, 23:05
Post #2

Membru incepator

Dupa mine cele de origine odata ce ai avut pe masina originale de reno de ce sa nu fie in continuare bune cele de origine .

--------------------
dacia berlina li dacia 2000 - ph-78-brf
+
Radu_Toretto
post 17 May 2013, 10:28
Post #3

Membru incepator

Pai cine mai stie care or mai fi de origine si care sunt facute in turcia.
La magazin incearca sa-ti vanda cei mai scump si de calitate ... Dumnezeu cu mila.

Am vazut ca au si cei de la ETS tampoane. Am cumparat de la ei pivoti si bielete si am fost multumit.
Acum nu stiu ce sa fac. Sunt 90 lei bucata.

--------------------
Dacia Pick-Up 2004 / 1307
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:30
Forum Renault