DECE SE AUDE CAND SEMNALIZEZ ACEL TICAIT IN BOXE
![]() ![]() ![]() |
DECE SE AUDE CAND SEMNALIZEZ ACEL TICAIT IN BOXE
MUGUREL GINGA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
Ai paraziti pe instalatie sau casetofon slab ce am facut eu cand aveam casetofon slab , am legat la plusu care intra in casetofon o bobina de inductie (poate fi chiar arsa)intrarea poate fi legata atat pe plus cat si pe minusu bobinei nu conteaza ,iesirea la fel
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
probabil ca iti trebuie un condensator auto https://www.google.ro/search?hl=en&q=codens...iw=1280&bih=899
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
MUGUREL GINGA |
![]()
|
da ias pune dar nu-i subwoofer: (
|
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
hai sa facem misto de colegii de forum
<vladut88-postu 2--bobina de inductie pe alimentarea de la radio>bine ca nu ai zis sa puna de la fisa centrala de la bobina un fir pana pe scaunul de la sofer <val2011 postu 3--condensator de statie pe alimentarea radioului> cati amperi crezi ca trage din instalatia electrica un radio-CD? MUGUREL GINGA leaga radioul direct din baterie si scapi de <ticaiturile>din boxe,dar cel mai important nu ai spus de marca este,,scula,,de pe masina,daca este o chinezarie de 2-3 lei poti sa-i faci si slujba la biserica ca tot va<ticai> in boxe |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
...Si daca tot iti face probleme dupa ce l-ai legat direct de pe baterie,la magazinele de componente electronice se gasesc filtre de deparazitare care se leaga deobicei in serie cu plusul alimentarii casetofonului. Au in interior o inductanta si 1-2 condensatori si atenueaza parazitii indusi de consumatorii din masina(vezi releu semnalizare,motoras stergatoare,alternator sau fise neparazitate).
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
MUGUREL GINGA |
![]()
|
MAJESTIC SCD 55
NU ESTE CHIAR SLABUT This post has been edited by MUGUREL GINGA: 20 May 2013, 13:38 Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 3.69k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(nikuniku @ 19 May 2013, 19:41) hai sa facem misto de colegii de forum <vladut88-postu 2--bobina de inductie pe alimentarea de la radio>bine ca nu ai zis sa puna de la fisa centrala de la bobina un fir pana pe scaunul de la sofer <val2011 postu 3--condensator de statie pe alimentarea radioului> cati amperi crezi ca trage din instalatia electrica un radio-CD? MUGUREL GINGA leaga radioul direct din baterie si scapi de <ticaiturile>din boxe,dar cel mai important nu ai spus de marca este,,scula,,de pe masina,daca este o chinezarie de 2-3 lei poti sa-i faci si slujba la biserica ca tot va<ticai> in boxe Daca tu crezi ca e misto treaba ta , eu am legat asa cat am avut dacie timp de 5 ani nam avut nici o treaba , eu am zis sa lege un plus la intrare in bobina si dincolo lega iesirea adica plusu de la casetofon This post has been edited by vladut88: 20 May 2013, 13:48 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
MUGUREL GINGA |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MUGUREL GINGA @ 20 May 2013, 13:38) Un radio de 30 de euro este chiar slabut. Pune mana si cumpara-ti un d'asta si gata. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MUGUREL GINGA |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA
BERLINA
1996 L
- BT 69 XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Filtrul de deparazitare e ceea ce-ti trebuie ca sa nu-ti mai caraie casetofonul cand semnalizezi.
In alta ordine de idei, fa te rog bine si scrie normal, nu numai cu litere mari, si foloseste semnele de punctuatie cate, cum si unde trebuie. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:28 |