Usa sofer blocata
![]() ![]() ![]() |
Usa sofer blocata
dean79 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala
1.4 mpi 2005
- nu am
|
|||
mosnegutumarian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 October 12 ![]() |
Salut,
Daca inchiderea centralizata totusi iti merge la celelalte usi...nu este de acolo.Ar trebui sa asculti la portiera daca se aude ceva la actuator...vreun bazait, ceva. Parerea mea este ca s-ar fi gripat parghiile care deschid portiera manual..incearca ca bagi niste WD40 pe la butucul portierei, sau lacasul manerului interior, dupe ce il demontezi.Sau scoate chederul interior de la geam si bagi tija spray-ului sai ii dai sanatos. Mult noroc |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- VS-xx-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incearca sa tragi, in mod repetat si cu ceva forta, de pirghia de la miner. Daca nu si nu, ma tem ce te paste nevoia de a taia fata de usa (de dorit de-a lungul santului, se poate rearanja cu silicon) ca sa poti ahunge la pirghiile alea si a le descilci. Blocarea asta se produce aproape obligatoriu daca cineva actioneaza minerul exact in timp ce inchiderea centralizata incearca sa incuie/descuie usile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dean79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 April 09 ![]() |
Multumesc frumos de ajutor.
|
--------------------
Solenza
Scala
1.4 mpi 2005
- nu am
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Misti pirghia inainte si inapoi. In acelasi timp, cu mina cealalta, incerci sa actionezi si butonul de deasupra, de blocare/deblocare. S-ar putea sa ai noroc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabislz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 11 December 08 ![]() |
Verifica daca poti descuia usa din cheie.Daca butucul e blocat nu te lasa sa deschizi usa.Daca ireusesti sa deblocezi butucul poate se deschide usa,
|
--------------------
solenza +
renault11GTL
1985
- is-xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
daca scoti chederul exterior de la geam nu reusesti sa actionezi parghia de descuiere de pe butuc?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |