Indicatorii de km si benzina la "0", Dacia Logan Laureate 1.4 - Probleme indicatori bord
![]() ![]() ![]() |
Indicatorii de km si benzina la "0", Dacia Logan Laureate 1.4 - Probleme indicatori bord
val11 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
1.4
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
probleme la partea electrica sau mai rau la calculatorul de injectie...pierde si kilometrajul mare ? sau doar cel de trip ?
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
val11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 June 13 ![]() |
QUOTE(sobolan @ 17 Jun 2013, 08:44) probleme la partea electrica sau mai rau la calculatorul de injectie...pierde si kilometrajul mare ? sau doar cel de trip ? Salve sobolan. Multumesc frumos pentru raspuns si scuze ca nu am revenit mai devreme cu un raspuns. Kilometrajul si-a revenit, si toate care imi indicau "0" au crescut cat au crescut, doar ca nu-mi indica consumul corect; inainte imi indica 7,1 si 7,2 iar acum imi indica 7,8 si nu are cum, intrucat am mers de atunci pana acum doar pe linia de centura. Eu nu stiu ce sa zic ... bine ca merge ![]() Sper sa ma tina pana in toamna cand o duc la verificari... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
1.4
|
|
lucianskyes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 June 13 ![]() |
Verifica firul de masa al panoului de bord.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, 1.6 8v Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 05:22 |