[VAND] scaune solenza, scaune solenza
![]() ![]() ![]() |
[VAND] scaune solenza, scaune solenza
shade4free |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
|
||
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|||
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
poti sa pui o poza, doua?
This post has been edited by mariusciprian78: 16 Jun 2013, 16:01 |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
nu am poze,
maine duc masina baiatului la service marti si miercuri internare in spital, poate joi, dar nu ai ce sa vezi,arata foarte bine scaunele, nu te uita la pret sine,scaune, tetiere NU trimit prin curier 17 Jun 2013, 14:24: scaune? This post has been edited by shade4free: 17 Jun 2013, 14:24 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
shade4free |
![]()
|
scaune in stare foarta buna
|
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
pai ma intereseaza scaunele si as vrea sa le vad si eu cumva.culiseaza pe sina?spataru nu se lasa pe spate cand te sprijini pe el?
as avea drum luna care vine pe litoral si as veni dupa ele. |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
shade4free |
![]()
|
am impresia ca ma iei la misto
ce nu intelegi? sunt in stare foarte buna culiseaza nu se misca,nu-s tocite nu-s ciupite,nu-s arse trebuiesc doar date cu un carpetin si sunt ca noi pana luna viitoare nu le tin acum sunt internat maine ies, le mai tin doua trei zile si daca nu le dau, dau tetierele cadou,si scaunele le dau la gunoi nu am spatiu sa le tin 19 Jun 2013, 11:14: vandute, multumesc This post has been edited by shade4free: 19 Jun 2013, 11:14 |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:52 |