[VAND] Diverse piese Megane 2.2, Ramase de la reparatii
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Diverse piese Megane 2.2, Ramase de la reparatii
shteffanivlad |
![]()
|
||
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
La lista de piese de mai sus, se adauga monograma "Megane" dar cu M-ul rupt si un contactor volan cu panglica rupta. Echiparea cu tempomat si proiectoare de ceata.
Corpurile de oglinda sunt rezervate pentru domnul DanCVA. 3 Jul 2013, 09:32: Corpurile oglinzilor au plecat la DanCVA. Au mai ramas urmatoarele piese: -Stop spate dreapta complet echipat, original, foarte putin zgariat -Bandou spate vopsit gri, original, foarte putin atins -Sticla oglinda stanga asferica 2 bucati una gazata si una cu rezistenta arsa -literele E,G,A,N,E -Contactor volan cu echipare tempomat+proiectoare cu panglica rupta Stept oferte ![]() This post has been edited by shteffanivlad: 3 Jul 2013, 09:32 |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pret senzor temperatura?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
Fa-mi o oferta. Este senzorul original, dat jos din oglinda, fara sa-i tai mufele. Disponibil de luni incolo, ca e la munte, si trebuie sa-l aduc.
|
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
shteffanivlad |
![]()
|
Up.
Toate sunt in Bucuresti, disponibile. Nu are nimeni nevoie de un contactor volan cu tempomat si proiectoare? Daca imi oferiti mie sa zicem 250 + 150 hai 200 reparatia, ajunge la 450. Eu am dat pe el nou 1100, deci iesiti sub jumate. ![]() Eu inca mai astept oferte... |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
shteffanivlad |
![]()
|
up.
Oferiti fara jena, stau degeaba in garaj... ![]() Senzor temperatura, sticle oglinzi, bandou spate, contactor volan. |
--------------------
Renault
Ianuarie 2008 / LMSE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:06 |