problema instalatie ac sau gaz, fum alb in habitaclu
![]() ![]() ![]() |
problema instalatie ac sau gaz, fum alb in habitaclu
k171074 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.725 Joined: 17 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan+supernova+1410
1980-2006 Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
"Fum" (ca o ceață, mai exact) alb face și freonul, când este eliberat în atmosferă. Am văzut la mutarea unui AC, când au folosit pompa de vacuum.
This post has been edited by cosmin_2300: 4 Jul 2013, 18:05 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
Unul din motivele pentru care AC-ul nu raceste este faptul ca undeva pe circuitul freonului exista fisuri. Zilele trecute am fost nevoit sa inlocuiesc una din conductele de aluminiu (cea subtire) pentru ca cea veche era cu microperforatii. Cu ochiul lber nu puteau fi observate, insa, mecanicul avea un soi de lanterna UV si ochelari cu care se vedeau foarte bine acele mici perforatii. (piesa + manopera + adaugare freon ~ 500 lei)
|
--------------------
---
---
1900
|
|
k171074 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.725 Joined: 17 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am rezolvat.era de fapt ... condens de la vaporizator - se blocase scurgerea exterioara a a acestuia
|
--------------------
dacia
logan+supernova+1410
1980-2006 Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:45 |