Inmatriculare masina cu motor D3, Este Euro3?
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare masina cu motor D3, Este Euro3?
nick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
D3 < E3
D4 ~ E4 ![]() enjoy . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Pai nu se poate testa masina conform euro3 ?daca trece ,care ar fi problema?
Totusi din ce stiu eu '98 e un an cam vechi ca sa aiba euro 3... |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
D3= teapa, ala de la autohaus doar vroia sa-si vanda marfa si sa nu te mai vada niciodata, (adica vroia doar banii tai... sau ai lui) poate sa o dezmembreze sa o recaroseze sa o duca in moldova sau inapoi penultima solutie ar fi cea mai buna
masina este facuta cu niste norme in care trebuie sa se incadreze, poate sa nu polueze deloc daca din codul VIN reiese ca masina e doar cu euro 2. D3 cred ca inseamna ca se poate face cu euro 3 dar implica niste costuri f mari, si mai bine iti iei masina noua. |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Prietenul tau trebuia INAINTE sa cumpere masina aia, sa ceara prin fax copia dupa cartea de identitate (Fahrzeugbrief) sa mearga cu ea frumusel la RAR si sa ceara consultanta - sa intrebe daca se poate sau nu se poate inmatricula. Aia la RAR au o lista cu TOATE motoarele care pot corespunde normelor euro 3 sau euro4.
Eu am intalnit caz si mai si! ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Lista cu masini ce indeplinesc Euro 3 se gaseste pe site-ul RAR-ului. Singura din '98 este un Peugeot 306.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:32 |