cum se pastreaza cel mai bine, piesele care contin cauciuc
![]() ![]() ![]() |
cum se pastreaza cel mai bine, piesele care contin cauciuc
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de destinatia fiecarei piese.
Camerele de roti si chederele se tin pudrate cu talc in pungi de plastic etanse, garniturile de frana se pastreaza unse cu glicerina sau cu vaselina neutra in pungute de plastic bagate in cutii de carton, tampoanele si bucsele se infasoara in hartie parafinata si se pastreaza in cutii de carton. Nu se ung cu vaselina de rulmenti, garniturile al caror material nu rezista la produse petroliere. Trebuie ferite de actiunea directa a razelor solare si de sursele de caldura...in general tot ce este din cauciuc trebuie sa fie pastrat la loc intunecos, racoros si uscat. This post has been edited by tunderbird: 20 Sep 2005, 17:33 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Iarasi gura pacatoasa (deh am avut o zi proasta ...):
poti incerca la otet si/sau saramura ![]() ups... scuze ... ma bad ![]() |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:52 |