Demontarea si montarea oglinzilor de SLZ
![]() ![]() ![]() |
Demontarea si montarea oglinzilor de SLZ
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
foarte ok realizat, o sa ma apuc si eu...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Frumos ar fi sa precizezi sursa care ti-a precizat pasii necesari demontarii/montarii.
![]() |
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
pai trebuie precizata o sursa ??
daca omul a facut-o singur fara sa vada undeva ?? |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Atata munca doar pentru a vopsi oglinda nu era mai bine sa pui niste scoci dala de hartie pe zonele care nu vroiai sa le vopsesti si pe masina puneai un celofan si era mult mai simplu zic io ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Bai bolidule...pai vrei o treaba de mantuiala? Cred ca am sa imi vopsesc si eu oglinzile. Care este codul pentru rosu imperial de pe solenza?
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
free_fiber |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
nu reusesc sa demontez sticla de la oglinda, nu stiu cum naiba e prinsa de suportul acela de plastic. mi-e frica sa nu o sparg.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
free_fiber |
![]()
|
David, cu o unealta ca cea folosita de mine in poze nu ai sanse sa o spargi. Eu le-am mai scos odata doar cu mana si una din cele 2 s-a crapat. 30ron la vremea aia a fost distractia.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
CT-84-DIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 February 06 From: La Mare...La Soare ![]() |
are cineva idee daca pot sa gasesc separat partea aceea metalica care sustine arcul care trece prin chesia aia de plastic triunghiulara ?
|
--------------------
Renaul
Clio Symbol
2000 - Phase II
- CT 84 DYN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:25 |