DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jiclor relanti

GoldMD
post 27 Jul 2013, 21:29
Post #1

Membru

Group: Members
From: Iasi

Am reusit astazi sa strang jiclorul de relanti pana i-am indoit gaurile laterale, facandu-le ovale. Acum masina sta la relanti, relativ bine, dar mai creste in turatii cu cam 100 de ture pentru o secunda la fiecare 3-5 secunde. Am cumparat un set de jicloare de Buzau (de altele n-aveau), dar cu cel de relanti din set nu pot face masina sa stea la relanti nici moarta. Care sunt cotele pentru motorul de 1.4 la jiclorul de relanti ca sa il fac pe asta nou macar cat de cat conform cu standardul?

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bashtalu
post 27 Jul 2013, 22:43
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

sfatul meu: mergi la un remat si poate gasesti un carburator sa l cumperi intreg si asa ai mai multe sanse de un jiclor original. cele din comert nu sunt calibrate

sau, o varianta mai scumpa, un carburator dublu si pe ebay gasesti jicloare calibrate la set, dar este o varianta mult mai scumpa

--------------------
Audi A4 2005
+
GoldMD
post 28 Jul 2013, 23:21
Post #3

Membru

From: Iasi

I-am largit putin gaurile din laterale cu o sarma iar acum sta la relanti cum n-a stat in viata ei smile.gif) Teapan si fix. Aviz amatorilor, nu cumparati jicloare noi din magazin. Sunt execrabile. Am inecat motorul incercand sa il fac sa mearga cu un jiclor de relanti din magazin, chipurile pentru motor de 1400. Ori cautati un jiclor de pe un carburator mai vechi, care sigur functiona bine, sau cumparati alt carburator vechi de pe o masina veche.

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 14:59
Forum Renault