Scirtiie la viraj dreapta la maxim pe serpentine
![]() ![]() ![]() |
Scirtiie la viraj dreapta la maxim pe serpentine
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vibratia la viraj e planetara si nu e asa periculoasa. de scartait nu stiu ce sa zic, e ascutit ca de placute? sau scartait de cauciuc? daca e de la cauciuc asa cum presupun eu deoarece zici ca ti-ai indreptat o janta, cred ca ti-ai cam stricat geometria cand ai dat in groapa care ti-a strambat jant si d'aia scartaie cauciucul.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu zic ca-i de la placute.....asa mi s-a intimplat si mie odata si tot pe timp ploios.
La mine facea si pe drum drept, la un moment dat am avut impresia ca s-a rupt ceva. I-am tras niste frine mai "teapene" si si-a revenit. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru informatii.
Si a mea si-a revenit. Pur si simplu nu mai face. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Din cauza apei, ruginesc discurile si pina se curata, fac urit, dupa aia, merge fara probleme.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ale mele fac urat in toate curbele la toate vitezele (mai ales cand pisc un pic pedala de ambreiaj)
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:00 |