clapeta plina de ulei, pierdere ulei clapeta acceleratie
![]() ![]() ![]() |
clapeta plina de ulei, pierdere ulei clapeta acceleratie
razvan_78 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Probabil ti-a sarit ulei prin furtunul ce iese din capacul de sus de la motor. Ma refer la cel pentru recircularea vaporilor de ulei.
Da jos filtrul de aer si vezi exact ce s-a intamplat. Eu am scos capatul furtunului dinspre carcasa filtrului si l-am prelungit cu alt furtun in jos spre scut, ca sa nu imi mai pateze filtrul de aer. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Maskatu: pai nu afecteaza faptul ca ai scos furtunul de acolo cu ceva corpul-clapeta? Ma gandesc ca prin acel ulei... clapeta aia "se unge" pentru a se deschide mai usor.
REPET: doar intreb, sunt 90% prostii. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Sunt vapori de ulei aspirati, domnilor! E si normal sa fie murdara clapeta daca ea n-a mai fost curatata de mult. Mai intra si praf pe acolo, deh.
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
razvan_78 |
![]()
|
Astazi am schimbat filtrul de aer. Iata cateva poze cu ce am gasit acolo.....Imi puteti spune de ce este ulei acolo si ce este de facut in acest caz?Ms
17 Aug 2013, 12:02: filtrul de aer... This post has been edited by razvan_78: 17 Aug 2013, 12:02 Attached thumbnail(s) DSCN3678.JPG ( Size: 4.21mb ) Number of downloads: 551 DSCN3679.JPG ( Size: 4.41mb ) Number of downloads: 592 DSCN3680.JPG ( Size: 4.47mb ) Number of downloads: 554 |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
uleiu ajunge in carcasa filtrului de aer din mai multe cauze
1-talpa cat cuprinde 2-segmenti uzati 3-ulei neschimbat la timp tu stii ce ai facut cu masina |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
razvan_78 |
![]()
|
talpa de loc
ulei maxim la 10.000 raman segmentii...... |
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
stii ca pe langa segmenti mai trebuie si alte piese de inlocuit.
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Dheaven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 355 Joined: 23 November 12 From: bucuresti ![]() |
simeringuri supape, scapa compresie in baie...etc.vapori din carter ti se duc in filtru.
|
--------------------
Dacia
Dsn
clima 2003 Piese auto si utilaje constructii .
|
|
nikuniku |
![]()
|
[quote=Dheaven,17 Aug 2013, 19:04]
simeringuri supape, scapa compresie in baie...etc.vapori din carter ti se duc in filtru. tare de tot raspunsu asta,ce treaba o avea simeringurile cu compresia |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
razvan_78 |
![]()
|
aveti idee cam cat mar duce toata afacerea?ma refer cu tot cu chiuluasa facuta etc
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
nikuniku |
![]()
|
deci cam ce tiar trebuii
segmenti-1 set,sau set motor garnitura chiuloasa-1 kit distributie complet(plus pompa apa)-1 simeringuri supape-8 simering axa came-1 antigel-3+apa distilata-3 simering distributie,la vibrochen-1 garnituri galerie admisie+galerie evacuare si ce o mai fi/gasii mecanicu pe parcurs This post has been edited by nikuniku: 17 Aug 2013, 22:44 |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
razvan_78 |
![]()
|
da si ce este mai important un mecanic bun........
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu zic sa nu-ti pierzi timpul, daca motorul nu consuma ulei nu are rost sa te apuci sa desfaci motorul doar pt ca-ti ajunge ulei in filtru de aer....sunt aproape sigur ca la filtru ala de aer nu ai umblat nici de 3 ani si in timp se strange ulei acolo....sfatul meu este sa cureti zona cat mai regulat....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
razvan_78 |
![]()
|
consuma 1l de ulei la 10.000 km.n-am umblat la filtru de 2 ani
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 05:21 |