DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Rateuri motor - Dacia Nova, Ce ar putea fi...

CatalinDN
post 17 Aug 2013, 18:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, sunt nou pe aici am o Dacie Nova din 1998, am căutat prin topicurile deja existente dar nu găsesc răspunsul la problema mea. Am următoarea problemă: De fiecare dată când accelerez mai puternic motorul îmi dă rateuri, la fel se întâmplă și în timpul mersului. În primă fază am crezut că este de la delcou, dar am schimbat capacul și am luat un set de bujii nou și la fel face. Fișele sunt bune și sunt puse corect, dar am constatat că atunci când scot ultima fișă din bujia din partea dreaptă, motorul nu mai dă rateuri atunci când accelerez, dar trage mai greu pentru că merge în 3 bujii. Care ar fi explicația? Dacă îi pun la loc fișa în bujie, motorul trage mai bine, însă dă rateuri. De la ce poate fi? Am făcut și o poză cu fișa din bujie scoasă, dar nu cred că este nevoie să o postez. Aștept păreri.

This post has been edited by CatalinDN: 17 Aug 2013, 18:43

--------------------
Dacia Nova 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Killik
post 19 Aug 2013, 20:22
Post #2

Membru incepator

From: Zavoaia-Braila

Rateul Acela vine de la scanteie , tot din delcou trebuie sa fie problema, scoate delcoul afara si verifica daca totul este in regula cu el. Cel mai bine postezi problema in topical cu "Dacia modele diverse", trebuie sa fie cineva care cunoaste bine si te poate ajuta. Succes

--------------------
Dacia Supernova 2002 Rapsodie - BR 58 ALY
+
CatalinDN
post 20 Aug 2013, 00:39
Post #3

Membru incepator

QUOTE(Killik @ 19 Aug 2013, 20:22)
Rateul Acela vine de la scanteie , tot din delcou trebuie sa fie problema, scoate delcoul afara si verifica daca totul este in regula cu el. Cel mai bine postezi problema in topical cu "Dacia modele diverse", trebuie sa fie cineva care cunoaste bine si te poate ajuta. Succes
*

Multumesc, am vazut dupa ca exista acel topic.
Se poate inchide aici, astept un raspuns acolo.

--------------------
Dacia Nova 1998
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:48
Forum Renault