ITP peste o luna.
![]() ![]() ![]() |
ITP peste o luna.
catalinski |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00081.JPG ( Size: 284.44k ) Number of downloads: 532 DSC00082.JPG ( Size: 365.75k ) Number of downloads: 576 DSC00083.JPG ( Size: 227.15k ) Number of downloads: 558 DSC00084.JPG ( Size: 420.77k ) Number of downloads: 553 DSC00087.JPG ( Size: 396.58k ) Number of downloads: 547 DSC00088.JPG ( Size: 381.97k ) Number of downloads: 138 DSC00089.JPG ( Size: 378.42k ) Number of downloads: 119 DSC00090.JPG ( Size: 395.73k ) Number of downloads: 128 DSC00091.JPG ( Size: 251.54k ) Number of downloads: 130 DSC00092.JPG ( Size: 276.09k ) Number of downloads: 139 DSC00093.JPG ( Size: 250.15k ) Number of downloads: 156 DSC00094.JPG ( Size: 290.23k ) Number of downloads: 162 |
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|||
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Dar eu ma refeream in special doar la dsn.
This post has been edited by catalinski: 20 Aug 2013, 19:29 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Crezi ca exista o lista speciala de verificari la itp doar pentru dsn? Nu, nu exista. Itpul este acelasi fie ca ai o dacie, fie ca ai un bmw. Verificarile sunt aceleasi. Diferenta este ca la anumite repere unde o straineza nu ar gafai, dsnul face urat. Spre exemplu bucsi, pivoti, capete de bara, ax volan etc.
Ca idee, sa nu zici ca nu am zis, prioritare sunt: -noxele -tobele sa nu fie crapate, ruginite, gaurite, lovite -franele atat fata cat si spatele. Atentie la repartitor sa nu fie blocat -bucsi, pivoti, capete de bara, bielete directie -burdufele de la planetare si bieletele de directie sa nu fie rupte, tocite -furtunele de frana de la etrieri sa nu aiba galme, umflaturi, fisuri -fara xenoane, leduri si alte prostii. Sunt unii care chiar se uita -daca ai folie sa fie cu autorizatie. Poate sa ti-o ceara -sa nu aiba rugina vizibila mai ales la elementele exterioare de caroserie -cauciucurile sa nu fie uzate peste limita maxima ca bat la ochi Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
itp este acelasi pt toate masinile, trebuie sa fi atent la jocuri la trenu de rulare, frane fata si spate, frana de mana sa tina, toate becurile sa fie functionale si noxele sa iasa in parametri....doar tu sti ce probleme are masina si ce trebuie sa remediezi....pt jocul de la volan poa sa fie caseta de directie, joc ax volan sau bieletele directie varza...du masina la un service sa-i faca o revizie.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
sk100it |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 May 08 From: BUCURESTI ![]() |
pai,e simplu,mergi cu masina la itp-ul unde il vei face.Dai o atentie la inginerul de la itp,si-l pui sa verifice ce e defect la ea,iti da o lista ,cumperi piesele,faci masina si mergi la respectivul.Eu de obicei verific personal masina,dupa care merg la itp.Asa fac de 15 ani si intotdeauna am luat itp-ul din prima.Si inca ceva,este bine sa pastrezi relatia cu tipul de itp,mai duci la el alti clienti si chiar daca sa zicem nu e masina perfecta 100% te ajuta.succes
|
--------------------
dacia
1300
1980
- B25PBU/B17DMF/B07JCF
|
|
catalinski |
![]()
|
Ok multumesc mult.
20 Aug 2013, 21:09: Data trecuta nu mi-au iesit noxele.De la ce sa fie?Omu mi-a zis ca cica e de la bujii dar nu prea cred. This post has been edited by catalinski: 20 Aug 2013, 21:09 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Poate sonda lambda. Baga benzina cu cifra octanica mai mare. Iesi cu ea in afara orasului, schimba la 3-4 mii. Eventual roaga-l pe dorel ala sa verifice noxele inainte, neoficial sa zica daca sunt ok.
Mai multe detalii aici www.daciaclub.ro/Problema-noxe-CO-2-4-t133085.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Recomadatimi si mie un chit de reparatii caroserie pt ca am ceva rugina pe la aripi fara/spate,praguri,si prin jurul lunetei.Eu mam gandit la un chit de fibra de sticla.Este bun?Am inteles ca se finiseaza mai greu ca chitul normal dar nu mai crapa ca cel normal.Si o vopsea cauciucata sau antifon ceva(teroson)??
31 Aug 2013, 16:52: Nu stie nimeni care chit e mai bun? This post has been edited by catalinski: 31 Aug 2013, 16:52 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca nu ai mai umblat pana acum cu chit, nu ar fi o idee buna sa incepi cu chit de fibra. Se finiseaza foarte foarte greu, mai ales daca nu il aplici corect din prima. Mai bine mergi la cineva care se ocupa cu asa ceva, sa iasa totusi o treaba mai buna, nu lucru de mantuiala.
Chit poti sa cumperi orice gasesti pe la magazinele de piese auto. Nu as putea sa recomand ceva anume. E un amarat de chit, nu un capat de bara sau un disc de frana. Important este sa tratezi zona bine, sa il aplici corect, sa respecti timpii de uscare, sa aplici sprit chit dupa chit, si apoi vopsea + lac. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
eu recomand chit siderplast
|
--------------------
Peugeot
307sw
2007, 1.6HDI EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
catalinski |
![]()
|
Am mai lucrat cu chit dar din ala normal.Data trecuta mi-am facut masina singur pt itp si vad ca a rezistat.As lua totusi un chit de fibra de sticla dar la cel mai mic gramaj pt ca am cateva gaurele pe langa luneta pe langa cheder si acolo daca dau cu el nu o sa fie mare problema.De slefuit il slefuiesc am inteles ca mai greu dar tot se slefuieste.
This post has been edited by catalinski: 31 Aug 2013, 21:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Incearca de la inceput sa il aplici corect. Adica sa fie cat mai "la linie" in asa fel incat sa se poata nivela mai usor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Auziti dar la o gaura mai maricica sa spunem 10-15 cm2 ce pun dupa gaura un fel de contra ca sa pot sa aplic chitul?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
catalinski |
![]()
|
In fine vad eu.Cu niste plasa de tantari.
This post has been edited by catalinski: 1 Sep 2013, 08:15 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Depinde unde este gaura. Daca ai acces prin spate cum ar fi aripile fata sau una din usi poti pune o contra dar daca ii dai un ghiont o sa se sparga. Ar fi bun un petic de taa. In orice caz din ce spui tu, ar trebui sa faci o vizita unui tinichigiu.
Pune poze daca vrei sfaturi complete. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
In prima poza nu e perforata pana pe partea aialalta.
In a doua este perforata doar cam 4-5cm. La luneta am vazut ca incepe sa mi se manance de jur imprejurul chederului.Trebue sa pun silicon de jur imprejur. Ultima poza a fost gaura dar nu pana pe partea cealalta. Macar sa o fac sa iasa la poze. Scuzati calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul acum. This post has been edited by catalinski: 1 Sep 2013, 09:26 Attached thumbnail(s) DSC00114.JPG ( Size: 184.19k ) Number of downloads: 105 DSC00115.JPG ( Size: 136.53k ) Number of downloads: 112 DSC00116.JPG ( Size: 141.67k ) Number of downloads: 108 DSC00117.JPG ( Size: 134.18k ) Number of downloads: 111 DSC00118.JPG ( Size: 158.22k ) Number of downloads: 107 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
orice i-ai face TU nu o sa tina mai mult de cateva luni(a se intelege 2 sau 3) am trecut si eu prin asta si stiu ce vorbesc, am facut lucrarea cu manuta mea si cu chit normal si cu chit de fibra si nu tine daca nu este facut de un profesionist care sa taie rugina si sa puna tabla noua....totusi daca vrei doar sa treci de itp fa cum crezi tu mai bine si cum este mai usor, oricum n-o sa-ti iasa.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce ai tu acolo este destul de grav. Eu am avut aripile afectate si pragurile. Pana nu am fost la tinichigiu sa taie tabla afectata, nu am scapat de rugina. De reparat, am reparat si eu singur de 3-4 ori si iesea rugina mereu la loc dupa 2-3 luni. In puncte mici, apoi pete mari. Carpeala nu tine, nici macar cu chit de fibra. Atata timp cat ramane un punct de rugina, el va acapara toata tabla curata din jur.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Stiu ca e mare problema dar nu stiu ce sa fac pt ca nici bani nu prea sunt si daca e sa o duc la tinichigiu trebuie sa o faca pe toata pt ca am si oalele facute varza.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca continui sa mergi asa risti sa ramai oricand fara talon. Plus de asta nici cu oalele nu e de joaca. Daca o sa iti sara amortizorul prin oala o sa fie distractie maxima.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:09 |