Dacia 1310 sistem franare, mi se intareste pedala in mers
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1310 sistem franare, mi se intareste pedala in mers
catalin_wwjd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|||
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
Nu e reglata bine cursa tijei la servo si ramine atacata pompa .
|
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
catalin_wwjd |
![]()
|
Multumesc frumos mecanick_maverick ! Deci asta sa-i spun mecanicului? crezi ca se prinde despre ce e vorba?
|
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
... daca nu se prinde e grav , dar reglarea cursei o poti face tu cu putina rabdare - dai un "search" si sigur gasesti topicuri unde se explica procesul , n-am timp sa scriu acum .
Preferabil ar fi un repartitor nou dar nu orice inventie de srl-u ... cel ruginit va pierde lichid si cu frinele nu-i de joaca ! |
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
'97, '96, '04, '03, '11
|
catalin_wwjd |
![]()
|
cunostintele mele de mecanica sunt limitate la fel si banii. as aprecia daca mi-ai indica tu sau altcineva cum trebuie sa procedez printr-un tutoral cu poze sau ceva. Am inteles ca trebuie sa reglez tija dar nu stiu in ce directie tinand cont de situatia in care este reglata ea deja... Pot sa mai astept pana ai tu timp sau isi face cineva timp sa-mi explice si mie sau sa imi dea un link cu un tutorial si sa-mi spuna in ce directie trebuie reglata. Oricum multumesc frumos pt timpul acordat.
|
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
|
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
'97, '96, '04, '03, '11
|
catalin_wwjd |
![]()
|
multumesc maverick
|
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|
aliceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
maverik are dreptate asa am patit si io la dacia mea, rezolvi problema cu o cheie de 17 si o surubelnita, sub pedala de farana este un ax filetat si are pe el o piulita de 10 , desfiletezi axul vreo 3 ture , strangi contrapiulita si faci o proba , si tot asa faci pana nimeresti
|
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
vezi sa nu fie pistoanele de la etrieri blocate
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
catalin_wwjd |
![]()
|
daca ar fi pistoanele blocate nu ar mai merge deloc, a mea merge pana la un moment dat cand i se pune pata. Luni merg la mecanic si va spun cum sta treaba
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|
catalin_wwjd |
![]()
|
problema era de la tija, era prea lunga si tinea pompa in presiune. Am mers la fix. Multumesc pentru ajutor!
|
--------------------
Dacia
1310
1999
- DJ25XXX
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,
pana la urma ce e mai bun, servo de dacie normala sau de papuc diesel? am cumparat pompa de frana noua, de auto nova si trebuie sa cumpar si servo ca sa le schimb, sa am frane bune. era un topic unde se detalia ce modificari trebuie sa faci pentru servo de papuc? |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:54 |