DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> plafoniera ambitioasa

mesersmith
post 24 Sep 2005, 23:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am avut clasica problema cu skimbatul keilor si a cutiei decodoare.Am contribuit cu 4 mil cu tot cu manopera.Dupa vreo cateva zile plafoniera a inceput sa nu mai faca acea temporizare si stingere treptata a luminii.Am inteles ca acest temporizator se afla in cutia decodoare.Deasemenea, nici nr de clipiri ale avariilor nu mai e acelasi la armare/dezarmare, dar nu mai stiu cate erau inainte si nici cate trebuie sa fie.Mentionez ca am o srn clima.

--------------------
dacia super nova - cl 02 yke
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 25 Sep 2005, 15:33
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. Dar in prima zi dupa schimbare mergea stingerea progresiva a plafonierei? De unde stii ca numai dupa cateva zile nu mai merge?
2.
QUOTE(mesersmith)
nici nr de clipiri ale avariilor nu mai e acelasi la armare/dezarmare, dar nu mai stiu cate erau inainte si nici cate trebuie sa fie
Si atunci de unde stii ca nici numarul de clipiri nu mai e cel care trebuie?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mesersmith
post 25 Sep 2005, 16:41
Post #3

Membru incepator

pai nu stiu.tocmai asta e ca mi-am dat seama doar dupa cateva zile.la fel si cu clipirile.am citit cateva posturi de-ale tale klaus si la un moment dat explicai cum se facea un reset parca a uce.nu am mai gasit postul pt ca, de fapt era un reply de-al tau la nu stiu ce intrebare.

--------------------
+
klaus
post 25 Sep 2005, 16:53
Post #4

步步

Group: Moderatori

1. Uce decodor nu se "reseteaza"
2. ref la plafoniera, e o problema... Din cate stiu eu Dacia le-a cerut service-urilor inapoi CD-urile cu programele pentru DSN, programe care aveau la o bifa mica exact functia asta de activat (stingerea progresiva).
Nu stiu daca in acest moment CLIP-urile din service au aceasta functie pentru UCE decodor.
3. Ref. la clipiri, cum iti fac acuma?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mesersmith
post 25 Sep 2005, 17:19
Post #5

Membru incepator

cand armez face parca o data iar cand dezarmez nu mai face deloc.tre sa-ti spun ca eu nu mai am goarna de la alarma, si cred ca toata treaba a aparut atunci cand am pus goarna si am incercat sa vad daca merge si am pus si acel contact de la goarna pt capota pe care l-am uitat.ei bine, dupa ce am dat jos acxel contact parca a inceput sa se mai miste ceva,adica au inceput clipirile si plafoniera se stinge acum dar nu progresiv

--------------------
+
mesersmith
post 3 Nov 2005, 23:19
Post #6

Membru incepator

ma asteptam sa imi raspunda totusi cineva. problema inca persista si din pacate n-am reusit s-o rezolv.daca cineva are vreo idee il rog sa-mi raspunda.

This post has been edited by mesersmith: 3 Nov 2005, 23:20

--------------------
+
LaurD
post 3 Nov 2005, 23:43
Post #7

Membru autentic

From: Pitesti

--------------------
Renault Fluence Fluence ---Ex .Logan 2007/ ABS+, 1.6MPI ---ex. DSN - AG
+
uzyflorin
post 3 Nov 2005, 23:48
Post #8

Membru incepator

Am o clima din 2001 septembrie, la mine merge de exemplu cand e comutat intrerupatorul plafonierei pe pozitia de sa se aprinda cand e usa deschisa, nu se aprinde deloc de cand cand o dezarmez, si se stinge progresiv dar cand deschid usa nu se aprinde, am observat ca, cand deschid capota la motor se aprinde plafoniera si sata aprinsa cat e deschisa capota dupa ce inchid capota se stinge progresiv ( cred ca acest procedeu trebuia sa se intample cand aveam usile din fata deschise), mentionez ca am verificat intrerupatoarele din usa (de pe stalp)
Daca poate sa ma ajute cineva, multumesc

--------------------
dacia supernova-clima 2001 - B 19 uzy
+
tse
post 4 Nov 2005, 00:08
Post #9

Daciist convertit

QUOTE(mesersmith @ 24 Sep 2005, 23:14)
am avut clasica problema cu skimbatul keilor si a cutiei decodoare.Am contribuit cu 4 mil cu tot cu manopera.Dupa vreo cateva zile plafoniera a inceput sa nu mai faca acea temporizare si stingere treptata a luminii.Am inteles ca acest temporizator se afla in cutia decodoare.Deasemenea, nici nr de clipiri ale avariilor nu mai e acelasi la armare/dezarmare, dar nu mai stiu cate erau inainte si nici cate trebuie sa fie.Mentionez ca am o srn clima.
*

Am schimba de curind UCE + chei.
Noutati, dupa schimbare:
1- nu mai mergea comanda temporizata a luminii de interior;
2- a aparut o functie noua de rearmare a alarmei/inchiderii centralizate la 20 sec dupa ce dezarmezi, dar nu deschizi usa.
Comentarii:
2. Nu mai merge senzorul portbagaj si nici usa dreapta> tusti cu cheia in contact, ca incepe sa sune si te prinde si inauntru;
1. Am revenit la service si mi-a setat optiunea de comanda a temporizarii luminii, si merge ca si cea originala. Este chestie de soft, du-te cu 5 lei se face.
3. O cheie a luat-o razna, am fost si mi-a re-sincronizat-o, vezi ca scrie pe forum. Am 9 luni fara probleme cu unitatea noua.

--------------------
Ex_Clio3_Laguna3 Dyn1,5dCi 2dCi 2009
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 14:18
Forum Renault