DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi Solenza

happa
post 26 Sep 2005, 16:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut oameni buni !
Sunt novice in domeniu auto si m-am gandit ca prima mea masina sa fie o Solenza.
O sa am disponibil cam 5000-5500 E , dar nu stiu exact ce model sa caut.
As vrea dak puteti sa ma ajutati cu un sfat ; spuneti-mi ce dotari standard trebuie sa aiba o SLZ si dak merita sa o iau full option(dak ajung banii) ; care ar fi culoarea ideala din toate pct de vedere . Va multumesc si astept sfaturile voastre !

--------------------
Dacia Solenza - 12 B MLN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lar
post 26 Sep 2005, 16:16
Post #2

Agent Smith

From: Bucuresti

Cauta una cat mai putin rulata, la banii pe care ii ai disponibili cred ca gasesti un Confort cu servodirectie si aer conditionat, sau daca vrei cu rulaj ceva mai mare gasesti si Scala sau Clima.
Dotarile standard difera de la model la model. Full options la SLZ inseamna modelul Scala, care are 4 boxe, cd-player, geamuri electrice fata, eleron, proiectoare, 4 tetiere, bare vopsite in culoarea caroseriei, jante de aliaj pe 14", tapiterie velur.
Culoarea ideala din toate punctele de vedere nu exista. Dupa mine albul este usor de refacut si ieftin in caz de accidente sau zgarieturi, dar nu rezista la murdarie. Culorile foarte inchise sunt dezavantajate de praful de pe drumurile noastre, iar cele metalizate in general sunt f. scumpe in caz de revopsire in urma accidentelor. Daca faci casco recomand gri perla ca rezistenta la jeg, cu toate ca nu arata grozav (parerea mea), daca in schimb vrei ceva usor de intretinut si care arata ok ia alb. Si fereste-te de samsari ca le smenuiesc astia de zici ca n-ai avut noroc. Cauta masina doar prin cunostinte de incredere. Bafta la orice ai alege !

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
+
alexandrudicu
post 26 Sep 2005, 23:12
Post #3

Membru ocazional

From: Medias

- Cauta sa fie masina ingrijita, netunarita cu fel si fel de brizbrizuri, ca cei care au masinile asa sigur le-au folosit aiurea (vitezomani ce imbatranesc motoru' smile.gif )
- Culoarea care-ti place tie, sau ce gasesti cand esti dispus sa o iei, eu din 200 de masini numai una era supernova si aia rosie, deci....
- Fa-ti un calcul si cu actele, asigurarea, lucruri pe care trebuie sa le schimbi cand o iei ca sa fi sigur ca o sa te tina (ulei, filtre, etc)
- Cheltuieli neprevazute rolleyes.gif

--------------------
Dacia SuperNova 2001 Rapsodie - SB -xx-xxx
+
RIon
post 27 Sep 2005, 07:03
Post #4

pasionat

From: CJ

Eu am optat la o Europa cu 7200km la bord, inmatriculata de 1 an, tinuta in garaj versus o clima sau scala cu peste 30 000km la bord, si cu 400 euro in plus, cel putin.
Am pus eu ce instalatie audio am vrut, alarma, inchidere centralizata si snt multumit. Nu am neaparat nevoie de servo, AC si geamuri electrice; pe astea o sa le am la viitoarea masina wink.gif

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 19:36
Forum Renault