Grafică pe computer (amatori), ...cu programe de profil
![]() ![]() ![]() |
Grafică pe computer (amatori), ...cu programe de profil
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Incearca unu cu Rapirea din Serai.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
![]() Pe bune, incercati cu masini... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am lucrat vreo 2 ani intr-un studio video pe vremea studentiei .... si chiar am facut unele lucrari ... in Lighwave, si 3D max.... erau super am sa caut sa vad ce gasesc prin arhiva.. Partea proasta este ca sunt animatii 3D si ocupa spatiu mare ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Avatarul meu e facut cu GIMP. In "interes de serviciu" am facut cu GIMP niste "botoane" pentru o interfata web.
Alte "chestii cu programe de grafica" nu am mai facut pentru ca nu ma pasioneaza grafica, sunt antitalent la desen... This post has been edited by Illusi0n: 27 Sep 2005, 17:12 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ursamajor |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand curiosilor forumurile de specialitate. In lumea asta (in special prin state si tarile nordice) sunt cativa baieti care se pare ca se plictisesc ingrozitor de felul lor, si ca sa-si omoare timpul incearca sa imite realitatea. Am vazut cateva scene la care cu greu faceai diferenta intre cea randata si cea reala.
Sincer am ramas socat de ce rezultate se pot obtine. Asta pentru ca stiu cam ce resurse financiare (soft si hard ) implica dar si cat timp se pierde pentru modelarea pana la cel mai mic detaliu. De ce se chinuie si cheltuiesc atat baietii aia doar din ambitia de a imita realitatea nu pot sa-mi imaginez. dacagasesc forumurile alea o sa revin cu link-uri, dar le gasiti si voi cu google |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Iti spun eu de ce, multi spera sa atraga astfel atentia asupra lor si astfel sa-si asigure un loc fie ca ilustratori de coperte, fie ca designeri pentru jocuri
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Adica voi credeti ca aia care fac CG cat mai realist o fac din plictiseala?
![]() ![]() |
--------------------
M
M
1
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
un programel gratuit capabil sa genereze peisaje de genul celui atasat in primul mesaj este si Terragen. L-am butonat putin prin primavara si au iesit rezultate destul de interesante. Totusi e mai funny sa "manaresti" poze in photoshop sau in Goo
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 27 Sep 2005, 19:05) Recomand curiosilor forumurile de specialitate. ..... daca gasesc forumurile alea o sa revin cu link-uri, dar le gasiti si voi cu google Ia cruciti-va! http://forums.cgsociety.org/ Cam tot site-ul e plin de chestii spectaculoase, dar pentru inceput recomand sectiunea de Gallery , in special 3Dstills (http://forums.cgsociety.org/forumdisplay.php?f=132) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
...absolut demential.
![]() ![]() This post has been edited by Lolek: 4 Oct 2005, 17:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
Asta da forum:
Currently Active Users: 1991 (658 members and 1333 guests) Most users ever online was 2331, 09-22-2005 at 04: Threads: 258,352, Posts: 2,598,353, Members: 193,126 Nici nu mi-am imaginat ca sunt atatia ![]() Si asta e doar unul din forumuri, mai sunt o gramada...ma rog..putem presupune ca pot fi cam aceiasi oameni peste tot. Oricum, mari meseriasi !!!! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Heh, sa fi vazut voi agitatie pe un singur thread in seara asta la cgtalk...
Autodesk a cumparat Alias. SAPTE SUTE de oameni concomitent pe un thread, citind si postand. |
--------------------
M
M
1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 18:23 |