DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> chederele de nova = chederele de supernova ?, chedere de nova=chedere de supernova ?

zerillos
post 27 Sep 2005, 22:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members

am supernova rapsodie 2002 cumparata acum 2 saptamani pe vreme uscata. acum cand au venit ploile, am gasit apa in toate cele 4 zone de la picioarele pasagerilor si soferului ( am scos apa cu buretele ). curge pe la usi ...cred...cel putin la ultima ploaie am intrat in ea si am vazut cum era o dara la usa soferului...jos (zona de sub difuzor)...si la usa spate stinga...la fel...o dara de toata frumusetea care chiar avea debit......am scos mochetele din fata ca era imbibat buretele si mocheta la greu !!!....si acum ma gandeam sa schimb chederele usilor....nu am gasit decat de nova. intrebare: chederele de la nova sunt pt. supernova?...si daca a mai rezolvat cineva problema apei pe la usi si chedere poate imi da ceva detalii si solutii...mersi...si.....sa ne vedem pe uscat !!! biggrin.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 8V 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 28 Sep 2005, 07:40
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Mie mi-e lene la propriu sa fac o cautare si sa pun pe aici mai mult de 20 de linkuri cu rezolvari de probleme de apa la DSN... Linkuri de pe forum...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
clr
post 28 Sep 2005, 08:24
Post #3

Membru autentic

1. Esti sigur ca e de la chedere? Sa nu fie de la folia din fata de usa.

2. Klaus are dreptate, asta este un subiect discutat si paradiscutat.

3. Dincolo de lenea lui de a cauta, vezi ca exact la inceputul paginii asteia gasesti 2 topicuri: unul pus de GerogeB in care face referire la grosul cauzelor "inundarii" DSN - lui si al doilea postat de Asarban cu probleme frecvente, unde vei gasi la un moment dat o sectiune de linkuri "intra apa/masticareala". Citeste tot ce e pe acolo si eventual mai vorbim daca nu te incadrezi in problemele acelea.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Xplode
post 28 Sep 2005, 14:33
Post #4

Membru autentic

Incearca daca se pot potrivi chedere de solenza. Alea sunt mai bune calitativ. Dar repet...nu stiu daca ase potrivesc. La prima vedere mie mi s-a parut ca da.

--------------------
Dacia Logan Laureat - B-77-xxx
Logan=Renult vs Logan=Dacia
+
ZaiR
post 3 Oct 2005, 16:53
Post #5

Against the System

de ce nu se poate sa se potriveasca nu mi s a paarut ca sunt usile mai mari sau mai mici..... cat despre apa ... nu ai ce sa ii faci !!! e clar DSn-ul este un fel de Arca lui Noe
pt CLR tu chiar nu te-ai saturat sa scrii "search" daca te enerveaza ca umul pune o intrebare mai bine abtine-te ... poate altii vin cu idei mai bune decat ideea ta cu search !!!

--------------------
DUCATI 900 SuperSport 2003 - este!
+
zerillos
post 11 Oct 2005, 20:20
Post #6

Membru autentic

am de schimbat niste actuatoare apoi lipesc si folia din nou....masina e sh si cred ca s-a umblat cand s-au pus boxele. Dati-mi si mie o idee cu ce e cel mai bine sa lipesc folia pe tabla?....silicon?..mastic?...sau altceva?...voi cum ati rezolvat?

--------------------
+
daciaclub-Manuel
post 17 Oct 2005, 07:27
Post #7

Membru incepator

Prerea mea este ca mai bine lipesti cu mastic, tine mai mult. Cu silicon este mai problematic pt ca trebuie sa cauti unul bun.

--------------------
Dacia SuperNova - B-74-AXM
+
zerillos
post 18 Oct 2005, 21:12
Post #8

Membru autentic

am niste silicon BISON dar nu stiu cat de bun e..... ca e mastic , ca e silicon....da-ti si voi niste nume sa nu ma pacalesc cand cumpar....

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 10:14
Forum Renault