Lampa mers inapoi
![]() ![]() ![]() |
Lampa mers inapoi
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mda .. eu mi-am pus al doilea bec de marsariere. Firul este tras .. dar lipsesc soclul si lamelele pentru bec. De altfel si gaura este mai mica .. nu iti intra becul pe acolo decat daca o largesti.
Soclul este IDENTIC cu cel de OLTCIT. Poti de altfel sa cumperi si o placa de DSN de pe care sa scoti un soclu. Variante : 1. cumperi placa (cca 100Klei) si muncesti cca o ora sa largesti gaura si sa montezi soclul. 2. cumperi o tripla spate stanga cu bec de marchariere (cca 300-350 Klei) si rezolvi treaba deodata ![]() Bafta |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin.p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am facut-o si eu. Dar la mine nu aveam nici firul tras. Am montat un soclu + lamela de Oltcit, am largit gaura, am tras fir si gata! Cam 45 min.
|
--------------------
DACIA
SupeRNova ex Europa
- B 75 ACP Daca nu era batrana DACIA nimeni nu stia sa sofeze!!!
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca ai rabdare pana saptamana viitoare,ii dau eu lui Liviu(daca poate)sa-ti aduca un soclu pt bec de pe o placa de Oltcit.Se potriveste perfect. smile.gif
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru mine? :?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Da!Nu tu aveai nevoie de a 2a lampa de marsarier?
|
--------------------
Renault , Honda
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
Mihai_E |
![]()
|
ba da, mersi mult, tinem legatura
P.S. pot sa-ti trimit si io o bere, tot prin Liviu? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LucescuC |
![]()
|
Cum vrei,nu e obligatoriu.Liviu,poti sa-l ajuti pe Mihai_E?Ca sa stim sigur.
|
--------------------
Renault , Honda
2003, 1998
|
|
aless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Se pare ca Mihai_E astepta din noiembrie 2002. Super topicurile astea readuse la viatza dupa atata timp!!! |
||
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|||
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Magazin de piese oltcit era (nu stiu daca mai este) langa hotelul Topaz, Onix, pe aceeasi parte, putin mai jos, chiar in curba.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
john_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN Clima 2001
ex Oltcit 11R 1993
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:27 |