Vreti cele mai tari scene de actiune/lupte?, B13
![]() ![]() ![]() |
Vreti cele mai tari scene de actiune/lupte?, B13
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
SfNeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 September 05 ![]() |
Eu l-am vazut dar... nu mi s-a parut decat un film medium ca sa zic asa...ceva misto tare care mi-a placut la nebunie e seria StarGate SG-1 si StarGate Atlantis ..foarte interesant...
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
- BcxxNEO Cei mai mari hoti din orice tara sunt in guverne!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Frate , raspunsul tau a fost total pe langa daca ai impresia ca seriale precum Stargate, sunt filme bune sau ca sunt filme de actiune! Eu invit pe oricine sa vada filmul B13 si apoi sa-mi precizeze un alt film de ACTIUNE unde scenele de lupta au fost mai reale si miscarile actorilor/cascadorilor mai spectaculoase!
Edit: SfNeo ai dreptate ca a fost un film "medium" , nu este in nici un caz un blockbuster din punct de vedere al scenariului si nu te pune pe ganduri referitor la sfarsit. Iar actorii sunt niste necunoscuti , dar au jucat mult mai convingator (expresia fetei , limbajul corpului) decat muuuulte superstar-uri americane. Dar norocul este ca Luc Besson l-a regizat , iar filmul va uimii amatorul de actiune rapida , reala si spectaculoasa mult mai mult decat cam orice blockbuster hollywood-ian ![]() This post has been edited by AND: 30 Sep 2005, 02:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ONK-BAK?
EDIT : Pt cei care nu stiu la ce ma refer, e un film, cu vietnamezi parca... This post has been edited by altisone: 30 Sep 2005, 02:26 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
SfNeo |
![]()
|
Nu zic ca nu este frumos are faze misto ...dar parca prea de ghetou...mai mult mi-a placut taxi...ca sa fac o comparatie mai apropiata ...adica a avut mai multa priza taxi decat b13...oricum merita vazut daca nu ai ce face....eu pe moment sunt in criza de filme...ar fii misto de facut un topic cu filme noi sa am ce cauta...
Edit:Toate le-am vazut si mai sunt altele... This post has been edited by SfNeo: 30 Sep 2005, 02:42 Attached thumbnail(s) filme.JPG ( Size: 150.09k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
AND |
![]()
|
@altistone : Esti tare frate! Intradevar Ong-Bak e unul din cele mai spectaculoase filme din punctul de vedere al scenelor de cafteala. Te invit sa vezi B13 si sa faci o comparatie
![]() Ong-Bak are mai multe scene de lupta , insa miscarile sunt ceva mai distractive in Banlieue 13 , si per total ambienta este mult mai reusita. @SfNeo : ![]() Pe scurt , vrei sa vezi batai totally BAD-ASS si miscari cum n-ai mai vazut , trebuie neeaparat sa vezi Banlieue 13! Later edit @SfNeo : Stai linistit ca le-am vazut si eu pe toate. Sunt nebun dupa filme. Prin coincidenta , singurul film care se apropie de nivelul de entertainment din miscarile actorilor in scenele de lupta al lui Banlieue 13.. se afla in lista ta. Anume Unleashed ![]() ![]() ![]() Filme care contin cele mai bune scene/scena de lupta (corp la corp care sa nu sfideze legile gravitatiei) - parere personala de connaisseur , sunt ![]() 1. Banlieue 13 2. Unleashed 3. Le Pacte Des Loups 4. Ong-Bak 5. Oldboy 6. Mission Impossible 2 7. Kill Bill vol 1 8. The Rundown 9. Blade 2 (scenele care nu au fost CGI) 10. Kill Bill vol 2 This post has been edited by AND: 30 Sep 2005, 02:59 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
AND |
![]()
|
The characters in the movie aren't developed, we don't care if they succeed or fail, we don't care about the little dialouges they have and there is no sex tension of any kind. It's only about the action, only about the fast movement of the camera and the work of the director.
The story takes place in a place called "Banlieue 13" where the inhabitants live by the sword, after the official police left the place. There's one guy who thinks he can change the world, but his power isn't enough and then he gets reinforcement in the form of another great fighter for peace. It's a real roller-coaster ride from start to end. Making the movie 85 minutes was a great decision, not allowing it do loss crucial action scenes for the sake of romantic or conversations scenes. Un scurt review! Ma repet , filmul este a "must see!" pentru orice fan al genului! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
AND
Ti-am mai zis. Iao mai usor cu filmele. Prea te umezesti de la orice film si il prezinti aici cat se poate de prost. Nu uita ca e doar perceptia ta asupra lui, care, ca de obicei se dovedeste a fi tare....exagerata. ...fii mai calculat. Nu te mai umezi asa de la niste faze.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AND |
![]()
|
N-am zis ca-i super film , ci doar ca merita vazut pt scenele de actiune si felul in care a fost regizat!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Sep 2005, 14:01) AND Ti-am mai zis. Iao mai usor cu filmele. Prea te umezesti de la orice film si il prezinti aici cat se poate de prost. Nu uita ca e doar perceptia ta asupra lui, care, ca de obicei se dovedeste a fi tare....exagerata. ...fii mai calculat. Nu te mai umezi asa de la niste faze.... Haide driverx nu mai fi asa de "rau" cu AND ![]() ![]() On topic:nu am vazut filmul dar am vazut The Amityville Horror..se pune? ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
AND |
![]()
|
Lexy ai dreptate , insa nu sunt deloc usor de impresionat
![]() PS: Am facut mai demult un topic si despre Amytiville Horror ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
AND multumesc mult pentru lista de filme pe care ai scris-o. Am de gind sa le vad si eu.
Sint de parere ca distractia trebuie sa fie cit mai brainless pentru a compensa timpul in care neuronul e "in priza" la serviciu. No brain - no pain. Gindirea ne face nefericiti. ![]() De-aia ma uit numai la filme de actiune cit mai timpite si sint fan Rocky si Rambo. Adevarul e ca filme politiste bune, in care chiar sa te intrebi care e criminalul, nici nu mai exista. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasa,lasa cum a jucat Ryan Reynolds, eu ma uitam la cum arata..mai ales la faza cu taiatul lemnelor
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AND |
![]()
|
We really need to find you a boyfriend!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lexy |
![]()
|
Ce treaba are una cu alta?...eu decat admiram modul in care a jucat..mai ales in scena aia
![]() ---- Be a man and admit that he's hot ![]() ![]() This post has been edited by Lexy: 1 Oct 2005, 16:41 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AND |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Lexy |
![]()
|
Ca sa stie lumea despre ce vorbim:(e decat poza,nu este link la vreun film)
http://www.imdb.com/gallery/ss/0384806/Ss/...ath_key=0384806 ![]() ---------------- Si daca tot suntem la capitolul filme,recomand cu mare caldura 2 seriale :Lost si Desperate Housewives ...sunt absolut geniale ambele,au ajuns deja la sezonul doi si chiar merita. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AND |
![]()
|
Seamana cu mine ..doar ca am barba mai mica
![]() Inca astept pe cineva care sa fi vazut Banlieue 13 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
SfNeo |
![]()
|
Final Fantasy 7 e dragut ....lupte ca la chinezi si o grafica de iti cade fata...merita vazut...
This post has been edited by SfNeo: 3 Oct 2005, 22:09 |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureat 1.6MPI
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
Big Hit cu Mark Whalberg si Christina Applegate a fost o comedie dureroasa cu scene marfa de bataie :-).
|
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Am scos de la naftalina topicul:
Am vazut filmul, mi s-a parut super ok, film foarte bun pt o duminica plictisitoare...DAR mai vazusem masinile alea bengoase undeva... stiti unde? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=valcea&st=240# postul 242, si mai inainte erau: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=valcea&st=210# Mi s-a parut suspect la inceput, la o intrare de bloc scria ceva de genul "Bl 20, Sc A"...apoi mi-a picat fisa. Vad ca au disparut intre timp unele poze...oricum...se poate vedea si la final la credits, este o lista lunga de "romanian team" cu Andrei Boncea in capul listei. In alta ordine de idei, pe baietii aia ce sar de pe cladiri, se urca mai ceva ca niste paianjeni... i-am vazut pe discovery mai asta primavara daca nu ma insel. Era vorba de "urban sports" sau cam asa ceva. Daca imi aduc aminte francezi la origine, facusera un traseu uimitor si prin cladirile din centrul Londeri (mai pres PE cladiri). Oricum super tari baietii... This post has been edited by bonzai: 9 Oct 2005, 15:38 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Aloooo natiune .... Sarutul Dragonului, The One,Legend of fist,Donnie the dog, Romeo Must Die (e drept cam vechi) .. JET LI ? ... .nu va zic nimica ?
This post has been edited by lucian79: 9 Oct 2005, 16:28 |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:28 |